Betano Вземи бонуса
Igra.bg

Igra.bg Регистрация

18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP
⭐ Регистрация с телефонДа
☝️ Верификация (KYC)Да
✅ АктивацияНе е нужна
🎁 Начален Бонус

Участието в Играта на сайта igra.bg изисква регистрация, за да може да се създаде потребителски акаунт. След успешен вход в него, участникът ще може да депозира и тегли парични средства, да активира бонуси и да вземе участие в различните видове игри. В това ревю ще минем подробно през всички стъпки, които е нужно да знаете при регистрация в Игра бг.


Бърза Регистрация в Играта


Igra.bg Регистрация стъпка по стъпка

Създаването на сметка в сайта на Igra bg е задължителна процедура, която трябва да минете, за да откриете своя профил. Нека разгледаме и подробни стъпки за процеса по регистрация и всичко, което се изисква за попълване при него.

регистрация в igra.bg

1. Старт на регистрацията

След като влезете в сайта на igra.bg, може да кликнете на бутона “Регистрация” в горния десен ъгъл и да започнете процедурата по откриване на акаунт.

2. Попълване на данни

След като новата страница с формуляра за регистрация се зареди, ще може да попълните необходимите детайли за създаване на сметка. Ето и какви полета са нужни за попълване:

  • Име и Фамилия
  • Имейл адрес
  • ЕГН или ЛНЧ
  • Мобилен номер
  • Парола (попълва се два пъти)

3. Завършване на регистрацията

Последната стъпка е да се съгласите с правилата и условията на сайта, както и да потвърдите, че не сте видна политическа личност или свързано с такава лице. Играта ви дава възможност и да изберете дали желаете да получавате маркетинг съобщения за нови промоции, бонус кампании и игри.

След като настроите своите предпочитания, изберете бутона “Регистрирай акаунт”, за да завършите процедурата. Вашата сметка ще бъде създадена.

Регистрация в Играта

След като вече имате акаунт в Igra.bg, може да използвате вашия имейл адрес и паролата, за да влезете в сметката си и да пристъпите към игрите.


Как да възстановим забравена парола?

Ако забравите своите данни за логин в Игра.бг, ще може да изискате нова парола за достъп до акаунта си. За тази цел кликнете на бутона за Igra.bg Вход, след което кликнете на линка „Забравена парола?“, разположен под полетата за вход. Въведете своя имейл адрес, с който сте направили регистрацията си в сайта на Играта и кликнете на бутон „Изпрати“.

igra.bg забравена парола

След това проверете електронната си поща за съобщение от поддръжката към igra.bg за следващите стъпки, които трябва да предприемете за възстановяване на достъпа си до акаунта и генериране на нова парола за вход в бинго игрите.


Активиране на сметка

След успешната ви регистрация в Играта, няма нужда да активирате сметката си по някакъв начин. На имейл адреса, с който сте минали процеса по регистрация, ще получите известие и съобщение, което потвърждава създаването на профила ви. Не е нужно обаче да кликате на конкретен линк за активация.

igra.bg имейл потвърждение

Верификация на акаунт в Igra bg

Играта изисква от всички клиенти задължително да минат през процеса по верификация на сметка. Това е процедура, която е налична при всички лицензирани оператори. Чрез верификация на акаунта, вие потвърждавате личните си данни и така се идентифицирате през организаторите на Играта.

За да верифицирате своята сметка на Играта, следвате тези стъпки:

  1. Влезте в своята сметка на igra bg.
  2. Посочете профил менюто и кликнете на бутона “Профил”.
  3. Отидете на раздел “Теглене”, за да видите информация за верификацията.
  4. Изпратете копие (снимка) от ваша лична карта, паспорт, шофьорска книжка или документ за постоянно пребиваващ чужденец.
  5. Към снимките с документите прибавете и ваша снимка (селфи), която сте направили на момента.
  6. Изпратете снимките на имейл адрес help@igra.bg или през формата за контакти на сайта.

Верифицирането на акаунти обикновено отнема до 24 часа, но в някои случаи може и да закъснее до 2 дни. Екипът на Играта ще провери въведените от вас данни по време на регистрация с информацията в личните ви документи и ще ги потвърди. Ако всичко е наред, вашата сметка ще бъде верифицирана и ще получите достъп до възможностите за теглене от сметката си на сайта.


Създаване на сметка през телефон в Igra.bg

Регистрацията в сайта на игра бг е възможна и през мобилен телефон. Това става посредством мобилната версия на сайта. Стъпките са идентични:

igra bg регистрация през телефон
  1. Отворете сайта igra.bg на телефона си.
  2. Ще ви се зареди мобилната версия на сайта.
  3. Изберете бутон “Регистрация”.
  4. Попълнете всички полета с необходимата информация за вас.
  5. Потвърдете своята регистрация.
  6. Вече можете да се логнете, депозирате и да играете.

Важни правила и условия на Игратаез телефон в Igra.bg

Играта (igra.bg) е числова лотарийна бинго игра онлайн, която предлага няколко разновидности. Към всяка една от тях, както и при цялостното ви използване на сайта, вие се съгласявате с конкретни правила, които е добре да разгледате. Основните от тях ще систематизираме в следващия списък:

  • Играта на igra.bg е онлайн лотарийно бинго.
  • Всеки клиент има право на само един акаунт в системата.
  • Организаторът си запазва правото да начислява такси за сметки, които са неактивни в продължение на 3 месеца.
  • Неактивна е тази сметка, за която няма регистрирана активност, няма залог или не е извършена транзакция.
  • Ако сметката ви остане неактивна в продължение на 365 дни и балансът в нея е 0 лв., тя ще бъде закрита.
  • Може да активирате успешно своята сметка с нов депозит или залог.
  • Работното време на играта е от 10 ч. сутрин до 22 ч. вечер всеки ден.

Лимитират ли акаунти на Igra.bg?

Igra bg няма практика да лимитира потребителски акаунти. Играта е лотария, която се провежда на напълно случаен принцип. От своя гледна точка, организаторите на igra.bg нямат причина да мамят играчите, след като всичко се определя чрез генератор на случайни числа и се следи от закона. Ако обаче потребител опита да измами по какъвто и да е начин Играта, има риск акаунтът му да бъде блокиран.

Опитите за измама могат да включват различни версии като опит за игра през повече от един акаунт, неправомерно възползване от бонуси и други.


Стартов бонус при регистрация в Igra bg

Новите потребители на Играта могат да се възползват от начален бонус. Офертата представлява “3×5 в Играта” и предоставя възможност за получаване на 15 бонус талона. Те са разпределени по 5 за основните игри в сайта. Активирането на бонус Igra bg изисква закупуването на талон, за да се получи и бонус талон. Всички спечелени суми с помощта на бонус програмата са свободни за изтегляне и не изискват разиграване за отключване.

Грабни 15 Бонус Талона


Защо да се регистрираме на Igra.bg?

Има една основна причина, поради която си струва да се регистрирате на igra.bg и тя е наличието на онлайн бинго игри. Играта е лотария, която няма да откриете в други сайтове и точно това я прави уникална. Ако сте почитатели на бинго онлайн и желаете да опитате късмета си от удобно за вас място, може да отворите Игра.бг и да се насладите на предложенията.

В допълнение към всичко това, Играта предлага и начален бонус, като в бъдеще се очакват и допълнителни поощрения за играчите. Наред с бонусите, Играта предоставя и различни Джакпоти към всяка една от разновидностите. Те достигат сериозни суми, които със сигурност бихте искали да спечелите.

Igra.bg е напълно лицензиран сайт за онлайн хазарт, който разполага с валидно разрешение от НАП. За играчите е осигурена сигурна и защитена платформа за игра, която определено може да изпробвате, ако bingo online е вашата страст.


Начини за разплащания

Методите за депозит и теглене в сайта на Igra.bg не са от най-разнообразните, но очакванията са това да се промени в бъдеще. Основните разплащания включват банкови карти и банков трансфер, а повече информация около тях и лимитите им може да откриете тук:

Начин на плащанеМинимум депозитМаксимум депозитВреме за депозитТакси
Visa LogoVisa10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
MasterCard LogoMasterCard10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
Maestro LogoMaestro10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.Без ограничение2-3 Работни дни2-4 лв.
EasyPay LogoEasyPay10 лв.500 лв.Веднага-
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.2000 лв.Веднага-
GooglePay LogoGooglePay10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
ApplePay LogoApplePay10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
Начин на плащанеМинимум за тегленеМаксимум при тегленеВреме за тегленеТакси
Visa LogoVisa10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
MasterCard LogoMasterCard10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
Maestro LogoMaestro10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.Без ограничение2-5 работни дни2-4 лв.
EasyPay LogoEasyPay10 лв.500 лв.Веднага-
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.2000 лв.Веднага-
GooglePay LogoGooglePay10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
ApplePay LogoApplePay10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.

Често задавани въпроси

В следващите редове сме подбрали най-често задаваните въпроси и отговори, свързани с процедурата по регистрация в Igra bg (Играта).

Как да направя регистрация в Igra bg?

Отворете сайта игра бг и кликнете на бутона “Регистрация”, за да видите всички полета, необходими за попълване, след което потвърдете създаването на акаунта си.

Мога ли да взема бонус след регистрация в Играта?

Да, наличен е стартов бонус при регистрация на нова сметка в Igra.bg.

Как да направя верификация на акаунт в Igra.bg?

Верификация на сметка в Игра.бг се изпълнява чрез изпращане на снимка от личен документ и ваше лично селфи към екипа по поддръжка към сайта.

Мога ли да създам акаунт през телефон?

Да, мобилната версия на Igra.bg позволява създаването на сметка по същата процедура, както и през пълната версия на десктоп уебсайта.

Възможно ли е да играя в Igra.bg с една регистрация от телефон и компютър?

Да, една регистрация в Играта ви е напълно достатъчна за достъп до услугите на сайта от всякакви устройства. Опитите за създаване на повече от една сметка могат да означават блокиране на достъпа ви и до двете сметки.


Заключение

Играта привлича вниманието на потребителите с уникалните си бинго развлекателни опции, които не се срещат по много места. Регистрацията в сайта ще ви даде достъп до всичките игри, бонуси и услуги, които са на разположение. Предимството е, че отнема кратко време и ще може да осъществите вход в igra.bg през различни устройства.

Вход в igra.bg

Последно обновяване:
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Остави отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!