3.0/5
Оценено от експертите на Nostrabet
Как оценяваме?

Igra bg Bonus – Актуални Бонуси от Играта

3 x 5 Бонус талони
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Igra.bg 5 лв Бонус без депозит
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Красиан Митев
Проверено от
Красиан Митев
Красиан Митев

Krasian Mitev is a Bulgarian sports journalist and analyst. He has worked for a number of sports media, including Topspo...

Последна актуализация
24.01.2024
Въвлечени Експерти
5 експерти
Часове на тестване
16 часа
Свързани материали3 страници
Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP
Igra.bg бонуси и оферти
ВидБонусПромо Код
→ 🔥 Igra.bg Начален Бонус3х5 Бонус Талона
*****
Бонус код
→ 🎰 Джакпоти3 вида Бинго Джакпоти
*****
Бонус код

Igra.bg е онлайн платформа за залози на бинго лотария. Наред с разнообразните възможности за игри, платформата предлага и бонуси за своите нови и съществуващи играчи.


Как се използва Igra.bg бонус код?


Igra bg Бонус без Депозит

Играта не предлага бонус без депозит към този момент. Офертите в сайта не включват промоция без нужда от депозит, което е лек недостатък. Това е един от най-нашумелите бонуси, който се търси от играчите във всички вертикали. Все пак, в бъдеще това може и да се промени и клиентите да открият бонус без депозит за Играта.


Начален бонус от Играта на igra.bg – 15 талона безплатно

igra.bg стартов бонус

Всеки нов потребител на Igra.bg може да се възползва от началната оферта, която се нарича 3х5 в Играта. При нея всички нови играчи имат възможност да се възползват от 15 бонус талона за бинго, разпределени по 5 в трите основни игри на сайта:

  • 5 Бонус талона за Комбинация кеш
  • 5 Бонус талона за Ключ късмет
  • 5 Бонус талона за Копче щастие

Бонус талоните се отключват при закупуване на талон към съответната игра. Това означава, че в момента, в който си купите талон, системата ще ви генерира и още един бонус. Това става с избор на “златния бутон Бонус” в талона на играта.

игра бг купи бонус талон

Всички евентуални печалби от бонус талоните след регистрация в Играта са освободени от разиграване и позволяват на играчите веднага да ги изтеглят.Как се използва Карта Бонус на Igra.bg?

Карта бонус код на Игра.бг е специално поле, което активира уникален промо код с бонуси. Полето е налично към всяка една от игрите в сайта igra.bg. Ако разполагате с бонус код, трябва само да го попълните в съответното поле и да го активирате. Така ще получите бинго наградата, която ви носи.

igra.bg код за бонус

Може да използвате Карта Бонус код за Копче щастие, Ключ късмет и Комбинация кеш бинго игри.


Промоции за регистрирани играчи

Един от минусите на сайта Igra.bg е липсата на разнообразие от бонуси за регистрирани потребители. Въпреки това, очаква се в близко бъдеще да бъдат активирани нови оферти.

Една от бъдещите нови бонус програми на Играта ще включва бонус при покана на приятел. Всеки активен играч на сайта ще може да изпрати покани на приятели и ако те се регистрират в сайта през тях, играчът ще получи бонус талони.

Някои от предишните промоции на Igra bg включват кешбек на реализирани загуби. Може да следите сайта за актуална информация относно наличните бинго бонуси.

Донякъде липсата на текущи бонуси за регистрирани се допълва от приличните Джакпот суми, до които достигат различните вариации на лотарийното бинго на Играта. Видовете игри предоставят различни джакпот суми, за които може да опитате своя шанс всеки ден.


Методи за депозит и теглене

За да се възползвате от наличните бонуси на Igra.bg, трябва да депозирате парични средства в акаунта си. Ако след това и спечелите, ще можете да теглите от акаунта си чрез някой от начините. Поради всичко това е важно да сте наясно с наличните методи за депозит и теглене от Играта:

Начин на плащанеМинимум депозитМаксимум депозитВреме за депозитТакси
Visa LogoVisa10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
MasterCard LogoMasterCard10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
Maestro LogoMaestro10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.Без ограничение2-3 Работни дни2-4 лв.
EasyPay LogoEasyPay10 лв.500 лв.Веднага-
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.2000 лв.Веднага-
GooglePay LogoGooglePay10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
ApplePay LogoApplePay10 лв.100,000 лв.Веднага2-4 лв.
Начин на плащанеМинимум за тегленеМаксимум при тегленеВреме за тегленеТакси
Visa LogoVisa10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
MasterCard LogoMasterCard10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
Maestro LogoMaestro10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.Без ограничение2-5 работни дни2-4 лв.
EasyPay LogoEasyPay10 лв.500 лв.Веднага-
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.2000 лв.Веднага-
GooglePay LogoGooglePay10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.
ApplePay LogoApplePay10 лв.Зависи от банката2-5 работни дни2-4 лв.

Както и сами може да видите, сумата на минимален депозит е едва 10 лева, което е достъпно за всички играчи. Максималните лимити пък са неограничени от страна на Igra bg, което също е в плюс за участниците.


Често задавани въпроси

Какъв е началният бонус код на Igra bg?

Новите играчи на сайта Игра бг могат да вземат бонус програма 3х5 в Играта, което им носи 15 бонус талона за различните игри.

Предлага ли Играта бонус без депозит?

Не, към момента Igra.bg не включва оферти без депозит.

Мога ли да взема бонус от Играта през телефон?

Да, всички актуални промоции и джакпоти на Igra.bg са достъпни както през пълната десктоп версия на сайта, така и през мобилната версия на телефона.

Колко е минималният депозит за бонуса на Igra bg?

Минималният депозит чрез всички методи за разплащане в сайта igra.bg е на стойност 10 лв.

Какви други бонуси се срещат в сайта Игра бг?

Играта има навика да предлага оферти за ограничен период от време, които могат да бъдат под формата на кешбек, бонус талони или други.

Как да взема бонус препоръчай приятел на Igra.bg?

Офертата е сред планираните бъдещи промоции на Играта и ще предлага за награда бонус талони за бинго игри при успешна препоръка на приятел.


Заключение и Бонус рейтинг

Igra.bg има начален бонус за новите си играчи, но това е основната промоция, която потребителите могат да открият в сайта. За съжаление, игра бг все още не предоставя дълъг списък от бонуси за активни клиенти, което е значителен минус за компанията. Ще следим с интерес как ще се развие Igra bg в тази посока в бъдеще и какви ще бъдат следващите бонус политики на Играта.

Вземи Стартов Бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Добави Отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!