За Атанас

Привет на всички! 🙂

Радвам се, че сте отделили време за да прочетете няколко реда, с които ще се опитам да ви запозная с моята личност!

Името ми е Атанас и съм един от авторите, които стоят и се трудят зад сайта на Nostrabet! Роден и израстнал в Пловдив, на 32 години, оптимист и вечно преследващ някаква мечта!

Имам пряко роля във всичко, което виждате по сайта – доста от съдържанието и ревютата са писани от мен, както и главните страници на разделите. В началото правех всичко по дизайна и кода сам самичък, докато не се разшири екипа.

Обичам технологиите, разговорите с готини и стойностни хора, разходките, пътуванията и посещаването на нови и интересни места! Средиземноморската кухня ми е сред любимите! Преди се занимавах активно със спорт, като съм тренирал няколко спорта, но най-сериозно бе гребането (цели 11 години).

Завърших образованието си в Пловдивски университете „Паисий Хилендарски“ със специалност информатика и информационни технологии. Сменил съм с времето няколко професии, но винаги страст са ми били онлайн търговията и афилиейт маркетинга.

Започнах да се уча сам на всичко това през 2007 г., като тогава правех много грозноизглеждащи сайтове, и бластвах същите с много беклинкс, надявайки се да изкарам някои долар от бързото класиране в Google (пиша го и се смея, когато се досещам за тези моменти!).

В този момент от моя живот смея да твърдя, че се занимавам с нещо, което обичам и приемам много присърце.


Как стартирахме Nostrabet?

Сайтът стартира официално през 2016 година. Тръгнахме с идеята да сме откровени с посетителите и хората, които залагат, като за тази цел публикувахме 100% истински и неподправени ревюта. Оценките за нас започнаха да са повече от добри, а след първата година сайтът имаше 400% ръст на посетителите. През 2017-та екипът на сайта вече беше от четирима души, като тогава и сменихме за първи път неговия дизайн. С разрастването на ревютата и прогнозите, хората започнаха да ни разпознават и да ни се доверят. Така се зароди един бранд, който развиваме и до днес!

Покажи още