За мен

За себе си

Казвам се Иван Георгиев на 31 от град Варна. Започнах с уеб дизайн почти веднага след като завърших средното си образование. Работил съм в областа на рекламата, програмирането, 3Д дизайна, графичния дизайн и SEO. Учил съм „Инженерен дизайн“ в ТУ Варна.


За работата

Работил съм в най-голямата и иновативна фирма за реклама във Варна – Макс Вижън. Бил съм част от изграждането на дизайн за игри за слот машини, рекламни клипове, анимации и т.н. Тогава натрупах опит в моделирането в 3Д, това е нещото, което най-много ми допадна тогава, а именно 3Д дизайна. Работил см по изграждането на редица проекти както и рекламните клипове на Варчев файнанс.

Бил съм 2 години фрилансър. Това ми даде оптита, който много малко разработчици биха имали, ако работят в фирма по един проект. Свободата да прецениш къде би бил най- адекватен е страхотна. Да не говорим за своботата в личното ти време. Но мисля че в живота човек трябва да участва поне веднъж в кауза със себеподобни по мироглед хора. И това е рецептата за успеха. Така и се получи с Нострабет. Започнах като фрийланс и след няколко месеца решихме да започна работа изцяло по този проект. Трябва да обичаш това което правиш, за да стане то добре.


За бизнеса

А всъщност в гемблинг бизнеса съм от 2014 година. Започнах като main developer в стартираща немска аутсорс фирма във Варна. Ех, в този град какво ли няма – от красиви жени до пияни германци и обратното. Всяко дърво трябва да има здрави корени, за да расте високо. Ако това не беше така, Нострабет никога нямаше да стане сайт номер едно за съвети към хората, които обичат да залагат. И то в България, Германия, Великобритания, Испания, Италия и много други държави.


За екипа

С екипа на Нострабет успяхме да направим един качествен продукт. За това помогна опита на останалите колеги, мотивацията ни и кадърността на всеки един от нас. Моята дейност е проста – поддържам сайта, оправям бъговете (дано няма още), разработвам нови секции, приятният облик на сайта също е мое дело. Но държа да отбележа, че целият екип взема роля в това, както и обратното. Ето пример е този текст, който лично аз съм писал въпреки това, че не се славя с най-богатия речник, или пък капацитет по литература.


За финал

Иначе рисувам. Да, това е другото нещо, което правя и може би ми се отдава. Всъщност съм доста добър, може би по-добър от мен самия и от Вермер. Страст ми е това да пресъздавам обекти възможно най-близо до реалистичното. Друго, което правя през свободното си време, е слушането на музика и диджействането. Тук мога да кажа, че съм музикален профан. Всъщност имам собсвени хаус тракове и стотици часове пред Фрути Луупс. Щом не сте чували за мен, явно не ставам 🙂 Въпреки всичко, посетете саунд клауда ми и палеца нагоре (DJ Weaker). Другото, което правя е нормалното за един програмист – пия. Лятото във Варна, е осеяно с уикенди, прекарани на плажа и в Пунта кана (говоря за бара). Женен съм имам и готин пинчeр нинджа.

Покажи още