Успешни стратегии за залози в Еврофутбол

В днешно време онлайн букмейкърските сайтове са доста разпространени и истината е, че те обират по-голямата част от залагащите на спортни събития. Въпреки това обаче, все още съществуват и локални пунктове за залагания, като в България те са представени най-вече от веригата Еврофутбол. Това е и единственият букмейкър, който се е задържал на родния пазар дълго време, без да прекъсва своята дейност по една или друга причина. Eurofootball предлага възможности за залози в своите букмейкърски пунктове, а в следващите редове ще разгледаме какви стратегии за успех може да ползвате за тях.

еврофутбол стратегии за залози
Съдържание

Спортни залози от Eurofootball

Разнообразието от спортове, което се предлага от букмейкъра Еврофутбол, е сравнително задоволително, въпреки че не достига онлайн букмейкърите. Все пак, в пунктове на родния оператор може да се залага на всички водещи спортове, а и не само. Сред най-популярните спортове, от които може да избирате, са футбол, тенис, баскетбол, но освен тях се предлагат събития от света на дартс, крикет, флорбал и други. По-голямата част от залагащите в пунктовете на Еврофутбол обаче избират събития от света на футбола. За този спорт букмейкърът предлага и най-много събития.

Към всички спортове се предлагат и разнообразни опции за залози. Всяка седмица Eurofootball пуска два тиража със събития, в които може да прегледате основните пазари. Както ви разказахме в нашето ревю за Еврофутбол, в сайта на компанията може да разгледате всички налични опции към конкретен мач. Смятаме, че възможностите за залози са напълно задоволителни, като покриват всички основни пазари, а за водещите събития са добавени и други маркети.


Предимства и недостатъци на оператора

Всеки един букмейкър разполага със своите предимства и недостатъци. Какви са те при Eurofootball, предстои да разберем.

Плюсове
  • Доказан букмейкър за България
  • Предлага всички водещи спортове и събития за залози
  • Опциите за залози към всяка среща са разнообразни
  • Налични са залози на джакпоти, с които може да се спечели много
Минуси
  • Всички залози се правят на място, в локалните пунктове
  • Спортовете са по-малко спрямо онлайн букмейкърите
  • Коефициентите са по-ниски спрямо онлайн сайтовете за залози
  • Опциите за залози на живо са доста по-малко

Както и сами може да се убедите, Еврофутбол отстъпва на онлайн сайтовете за залози по няколко показателя. В нашия сайт може да разгледате водещите онлайн букмейкъри и да прецените къде е по-добре да залагате, като изведете техните предимства и недостатъци. Въпреки своите такива, Eurofootball си остава любимо място за спортни залози на много залагащи.


Стратегии за успех

Всеки един залагащ на спортни събития има за цел да спечели определена сума пари от своите действия. Разбира се, забавлението е основната част на прогнозирането на мачове, но освен него се търси и печалбата. Както всички залагащи, и тези в пунктовете на Еврофутбол търсят конкретни стратегии за успех. Истината е, че са познати най-различни стратегии за спортни залози, като в нашия сайт също може да намерите доказани такива, но също така може да се търсят конкретни начини за печалба от точно определен букмейкър. В случая говорим за Еврофутбол, така че ще потърсим основните стратегии, с които залагащите могат да си донесат печалба.


Търсене на високи коефициенти

Въпреки че букмейкърът Еврофутбол не се слави с най-високите коефициенти за спортни събития, има случаи, в които компанията надминава доста онлайн букмейкъри. Точно затова, ако залагате и на двете места, препоръчваме ви да сравнявате коефициентите за избраните събития. Има моменти, когато началните ставки от Eurofootball не са от най-добрите, но впоследствие се променят и могат да се превърнат в апетитни. В сайта на оператора може да следите в реално време какви са коефициентите към различните пазари.

Ако успеете да намерите по-високи коефициенти от Еврофутбол спрямо онлайн букмейкъра, в който залагате, ще може да си спечелите по-добра сума. Тази стратегия ще ви отнеме малко време, за да проучите ставките, но пък ще ви спечели по-добра печалба, така че според нас си заслужава.


Еврофутбол залози на живо

еврофутбол стратегия за залози на живо

Букмейкърската компания Eurofootball предлага и залози на живо на спортни събития, но за да ги поставите, ще трябва да бъдете в някой от пунктовете на компанията. В сайта има специално обособен раздел за залози в реално време, където може да прегледате наличните събития и опции. Въпреки това обаче, не може да залагате през своя компютър или мобилно устройство. Ако искате да имате тази възможност, може да прочетете повече за Efbet залози на живо и да ги изпробвате. При Еврофутбол ще трябва да присъствате в някой от пунктовете, за да поставите залозите си. Въпреки това може да се възползвате от интересни опции.

Залозите на живо в Еврофутбол могат да отстъпват на тези в сайтовете на онлайн букмейкърите, но истината е, че много от феновете на локалните пунктове избягват залаганията в реално време. С тях обаче могат също да се реализират печалби. Въпросът е да уцелите момента, в който да направите правилния залог, а при тези на живо съществуват множество стратегии. Може да се възползвате от изоставането в резултата на по-силния отбор в срещата или пък да се възползвате от моментното превъзходство на даден тим в мача, като прогнозирате да отбележи следващия гол. Възможностите са доста разнообразни, като е въпрос на личен избор как ще подходите към залозите на живо от Еврофутбол.


Стратегия за залози на джакпоти

Букмейкърът Еврофутбол предлага нещо, което не може да се намери във всички сайтове за залози. Става дума за джакпотите, на които залагащите могат да поставят своите прогнози. Във всеки тираж се избират определен брой мачове, които се събират в суперджакпот, за който може да се борите. Имайте предвид, че за да се включите в текущия джакпот, ще трябва да направите прогнозите си за него преди началото на първата среща.

Джакпотът може да ви донесе доста солидна печалба, като за целта ще трябва да изградите добра стратегия. Хубавата новина е, че дори с минимален залог ще може да участвате в спора за джакпота, което ви дава правото да опитате късмета си във всеки тираж. Тънкият момент тук е, че ще трябва да прогнозирате правилно изхода от доста футболни мачове, което не е най-лесната задача. Тук обаче на помощ идва и опцията за избор на двойни и тройни знаци за някои от мачовете, с което обаче и сумата на залога ви ще се увеличи драстично, в зависимост от броя на срещите.

Спортният джакпот от Еврофутбол не пада лесно, но когато това стане, печалбата е доста атрактивна и определено си заслужава.


Залози сред други типстъри в пунктовете

Невъзможността да залагате на събитията, предлагани от Еврофутбол, където и да се намирате, може и да не е чак такъв недостатък. Разбира се, някои залагащи предпочитат уединението, в опит да измислят точните прогнози, но пък пунктовете на оператора предлагат нещо по-различно. И в тях може да се насладите на спокойствие, но освен това имате възможност да се докоснете до мненията и на други играчи. Това ви отваря шанса да размените различни стратегии за успешни залози и да намерите правилния начин за успех, който ще ви донесе печалба.

Съветваме ви винаги да имате и едно на ум, понеже има и залагащи, които не обмислят много добре своите селекции, но парадират, че изборът им е 100-процентов и печалбата им е гарантирана. По-добрият вариант би бил да получите съвет от залагащ, който ясно е начертал своята стратегия и ви даде аргументи за своя избор, независимо какъв е той. Пунктовете на Еврофутбол са много добро място за размяна на успешни стратегии между залагащите, така че ви съветваме да се възползвате от това.


Заключение

Еврофутбол може да отстъпва на онлайн букмейкърите по определени показатели, но въпреки това пунктовете на компанията продължават да съществуват и да се развиват. Компанията е устояла във времето и се е доказала като успешен букмейкър, който дава един по-различен начин на залагане. Освен всичко, в Eurofootball могат да се открият добри стратегии за успешни залози, от които всеки един залагащ може да се възползва. Целта е да намерите тази, която работи за самите вас. Ние ви желаем успех и много познати мачове от предложенията на Еврофутбол.

Коментирай

Няма коментари.