Успешни стратегии за залози и печалби от efbet

Залозите на спортни събития са част от ежедневието на много хора в България, а и по света. Целта на всеки един любител на залаганията е да реализира определена печалба, а за тази цел често се използват различни стратегии при залозите, които са насочени към един или друг спорт. Понякога пък се търсят начини за реализиране на печалби не чрез конкретна стратегия за даден спорт, а чрез точно определен букмейкър. Един от най-популярните у нас е Efbet, като платформата на букмейкъра предлага достатъчно възможности за залози, на които да базирате своите стратегии. Ще ви разкрием нашия опит с тях в следващите редове.

успешни стратегии за залози в ефбет
Съдържание
СъдържаниеTOP

Efbet спортни залози

Преди да преминем конкретно към стратегиите за успешни залози в efbet, нека разгледаме какви са възможностите, които операторът предлага. От гледна точка на налични спортове, компанията се нарежда сред лидерите у нас. Тя предлага опции за залози на всички популярни спортове, сред които футбол, тенис, баскетбол, хокей и снукър. Освен това обаче списъкът на Ефбет включва и други дисциплини, които не са сред най-популярните у нас. В това число влизат бейзбол, американски футбол, ръгби и още други спортове. Хубавата новина е, че за всеки спорт са налични множество събития и опции за залози.

Разделът за спортни залози от Efbet предлага още богата информация, която може да бъде в помощ на залагащите. Към всяко предстоящо събитие е налична статистика преди началото му, а за събитията на живо са налични данни в реално време. Още за спортната секция на букмейкъра може да прочетете в нашето обстойно ревю за EFBET онлайн спортни залози, в което сме описали в детайли какво може да откриете там.

Вход в сайта на Efbet


Плюсове и минуси на оператора

Разбира се, всеки един залагащ има очаквания от конкретен сайт за залози. Не винаги обаче тези очаквания се оправдават. Точно поради тази причина ви съветваме да избирате добре букмейкъра, при който да поставяте своите прогнози. Добрата новина е, че ние вече сме го проверили и ще ви споделим основните плюсове и минуси на Efbet, що се отнася до възможностите и опциите за спортни залози в сайта.

 • Предимства:
 • Наличие на събития от водещите спортове и първенства
 • Високи коефициенти за основните пазари
 • Възможност за залози на живо
 • Пряко предаване за конкретни събития
 • Cash out опция за повечето пазари на живо
 • Статистика преди мачовете
 • Бонуси за спортни залози
 • Недостатъци:
 • Платформата за залози на живо не включва анимирани графики за всяко събитие
 • Липсват някои от по-долните дивизии на конкретни държави
 • Събитията за залози на живо са по-малко на брой от тези в други сайтове

Въпреки описаните недостатъци, Efbet си остава един от най-качествените български букмейкъри. Другите му предложения спрямо някои от останалите лицензирани оператори може да разгледате в страницата ни за сравняване на букмейкъри, която ще ви даде ясна информация за предложенията на отделните компании.


Стратегии за успех

При спортните залагания има някои основополагащи стратегии, които може да използвате при всеки един букмейкър. Ако например използвате стратегия за залози на двоен шанс, ще може да го направите във всеки един сайт. За подобни стратегии може да прочетете в нашия сайт, а нашата цел тук е да ви разкрием начините за успешни залози, които може да правите в сайта на Ефбет, използвайки функциите му. Ще ги опишем в следващите точки.


Реализирайте печалби, докато залагате на живо

efbet стратегия залози на живо

Първата стратегия за залози в ефбет, за която ще ви разкажем, е свързана със спортните залагания в реално време. Такива в сайта на букмейкъра са налични в отделен раздел, като наличните събития са разпределени по спортове. За всяко събитие разполагате с информация в реално време, отразяваща времето на срещата и резултата ѝ. За някои мачове е налично и пряко предаване, което може да ви бъде от полза при определянето на прогнозата за мача. Всичко това ще бъде налично и през мобилното efbet приложение, чрез което може да използвате своите стратегии и докато сте в движение.

Разбира се, и други сайтове за залози предлагат залози на живо, като дори има и такива с доста по-добри платформи. В този момент, нормално е да се запитате защо точно Efbet? Отговорът на този въпрос ние намираме в предлаганите коефициенти, понеже букмейкърът предоставя доста добри ставки за маркетите на живо. Отделно от това, всяка промяна в коефициентите се отразява, като така лесно може да проследите дали ставката се повишава или понижава.

За доста от събитията в Ефбет, които се предлагат на живо, коефициентите към определени опции за залози са най-добрите за страната. Точно затова може да базирате стратегията си за залози на живо в сайта на първия лицензиран у нас онлайн букмейкър. Друго предимство на платформата е, че за доста събития, които не са част от водещите лиги, имате възможност да залагате на добре познатия азиатски хендикап. Знаете, че тези пазари дават по две възможности за избор и са доста предпочитани от залагащите, а при Efbet залози на живо ще може да ги включите в своята стратегия.


Стратегия за успех в efbet с cash-out

Ако залагате в платформата на efbet, ще може спокойно да разчитате и на функцията за затваряне на залога, която е налична в сайта. Тя е достъпна след регистрация в Efbet, а чрез нея може да контролирате своите единични залози и да си осигурите предварителна печалба, въпреки че не сте изчакали края на събитието във фиша ви. Ако базирате стратегията си за залози на опцията cash out от efbet, ще може да затворите своя залог при положение, че вашата прогноза се развива в положителна посока. По този начин може да избирате мачове, при които е твърде вероятно вашият избор да се сбъдне в по-ранен етап от срещата. Тогава може да затворите залога си на печалба. Впоследствие, може да търсите друга опция за залог и отново да потърсите успеха с помощта на кеш аут. Хубавото е, че дори залогът ви да не се развива добре, ще може да го затворите като минимизирате загубите си.

Запомнете, че кеш аут опцията на Ефбет не е налична по всяко време и за всички събития. Ако видите, че е налична за някой от вашите активни залози, значи може да я използвате.


Залози с бърз кеш за бързи печалби

стратегия за залози ефбет бърз кешЕдна от по-различните опции в сайта на букмейкърската компания Efbet се нарича Бърз кеш. Тя представлява вид залог на избрани футболни мачове, върху който може спокойно да базирате своята успешна стратегия. Идеята на бързия кеш е, че се предлагат пазари за първите 10 минути от мача, а в някои срещи ще може да откриете и други 10-минутни възможности по време на самите двубои. Имате на разположение няколко варианта за залог, които включват победител, брой корнери, картони или тъчове.

Чрез бързия кеш вие може да реализирате и доста бързи печалби. Идеята на тази стратегия е да изберете мач, в който се очаква да падне ранно попадение или пък да има определен брой корнери. Ако вашата прогноза се случи в рамките на първите 10 минути от мача, залогът ви ще бъде уреден на 11-та минута от срещата и ще получите печалбата си веднага по своята сметка. Предимството на тази стратегия е, че коефициентите са доста високи и дори да не успеете да познаете два или три мача, с четвъртата си прогноза шансът все още да сте на печалба е доста голям. Възможностите за бърз кеш ще може да откриете за всички водещи футболни мачове в сайта на Efbet.


По-големи печалби с високите коефициенти

Последната стратегия, за която ще ви разкажем, е свързана с високите коефициенти, които букмейкърът предлага за определени мачове. Не много от залагащите знаят, че Efbet често предлага най-добрите ставки за пазарите Краен Резултат и Под/Над брой голове сред лицензираните букмейкъри в страната. За други опции компанията може да отстъпва, но почти винаги е топ избор за коефициентите за победител в срещата или брой голове/точки. Това го прави много добра опция за вашата стратегия за залози на права колонка. Ако залагате на посочените пазари, ще може да натрупате далеч по-добър коефициент в сайта на Efbet, в сравнение с тези в друг букмейкърски сайт. Затова и ви съветваме да изберете именно родната компания, ако правите подобен тип залози.


Финално мнение

Не е лесно да се намерят конкретни стратегии за залози точно в сайта на Efbet, но все пак се потрудихме и избрахме няколко, които може да използвате. Букмейкърът разполага с достатъчно предимства, които са удобни за базиране на стратегии за успешни залози. Въпросът е да ги опитате и да разберете дали работят за вас. Ако е така, може да им се наслаждавате максимално време, а в противен случай ви съветваме да потърсите други начини за успех. Не забравяйте обаче, че трябва да покажете нужното постоянство, за да запишете търсения резултат. Екипът ни ви желае успешни залози със стратегиите в сайта на Efbet.

Към Efbet спортни залози

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.