Залози на електронни спортове от Efbet

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
Залози на електронни спортове от Efbet

Бъдещите тенденции за развитието на онлайн букмейкърите и сайтовете за залози далеч не са свързани с познатите в момента опции за залози на спортни събития. Бъдещето е запазено за други области, които ще развият сектора до още по-значими размери. Една от тези области представлява електронните спортове. Те претърпяха значителен ръст в последните години и продължават да покачват влиянието си. Те стават все по-известни, по-следени и по-търсени.

Тук идва ролята на букмейкърите, които трябва да промотират електронните спортове по един или друг начин, както и да предоставят опции за залози на тях. Българският букмейкър Efbet е сред водещите сайтове, които предоставят залози на събития от електронните спортове у нас. Точно затова си струва да отбележим за кои точно се предлагат залози и какво представляват самите те.

ВХОД В EFBET


Видове електронни спортове в сайта на Efbet

Може би повечето от вас са наясно, но нека все пак споменем какво всъщност представляват тези събития. Електронните спортове се провеждат на определени компютърни игри, които се играят от играчи или цели отбори. Те се изправят помежду си също както в реалните събития, когато двама играча или два тима излизат един срещу друг. С течение на времето за все повече игри започват да се създават професионални турнири, а букмейкърските компании са сред основните спонсори за развитие. Така те добавят предложенията в своите сайтове.

Efbet вече натрупа доста опит с електронните спортове, понеже не ги предлага отскоро. Компанията се отличава и с добро разнообразие на е-спортове. Нека изброим кои са игрите, за които могат да се намерят събития в сайта на Ефбет:

 • DOTA 2
 • Counter-Strike : Global Offensive
 • League of Legends
 • Overwatch
 • Heroes of the Storm
 • StarCraft 2
 • WarCraft 3
 • Rocket League
 • FIFA

Голяма част от онлайн операторите със сайтове за залози предоставят възможности само на избрани електронни спортове. В платформата на Efbet обаче броят им е доста голям, а това може само да радва феновете на т.нар. eSports, които се увеличават значително.


Какви събития са налични?

Раздел с изброени електронни спортове от Ефбет

Е-спортовете в сайта на букмейкъра Efbet са доста видове, а това позволява на компанията да предложи и различни събития. Те са отделни за всеки вид eSport. Букмейкърът се стреми да обхване максимален брой турнири по електронни спортове. По този начин не се спестяват водещите надпревари, като например световния шампионата за League of Legends или друг водещ шампионат. Освен това обаче Ефбет се стреми да включи и събития от по-безизвестни турнири. Това не е лесна задача, понеже все още изискваните ресурси за отразяване на подобни съревнования са доста солидни. Все пак компанията ще ви изненада с набора от събития и турнири, за които ще намерите опции за залози.


На какви пазари може да се залага на е-спортовете от Efbet?

Маркетите зависят изцяло от вида на играта, на която протичат сблъсъците. Няма как да изброим всички видове, но ще отбележим някои от тях. Имайте предвид, че българският бранд разполага със сравнително добро разнообразие откъм пазари.

За играта CS:GO най-популярните пазари са за победител в битка, хендикап резултат или пък победител в някой рунд. Може да се залага и на точен резултат, понеже битките обикновено се извършват на три карти, от които се играе до 2 победи. За всяка карта са налични определен брой рундове, така че и на тях може да се залага за над или под определено число.

Нека вземем и друг пример с игра на DOTA 2. За събитията от турнирите по този вид електронен спорт се предоставят няколко основни типа пазари за залог. Такива са за победител в събитието, точен резултат или победител на някоя карта. Това са все основни типове залози, които обикновено се предлагат за всички налични събития на тази игра.

За останалите електронни спортове ситуацията е подобна. Ако към някой има по-специфичен случай за залог, то нищо чудно да го намерите в сайта на Efbet. Основните пазари обаче, включващи победител в сблъсъка, победител в рунд или пък под/над определено събитие, ще може да намерите в сайта на българския бранд за почти всички събития от различните игри. Редно е да кажем още, че Ефбет предоставя и доста добри коефициенти за е-спортовете в сайта си, което също е много важно.


Залози на електронни спортове на живо в сайта на Efbet

efbet залози на е-спортове на живо

Не е тайна, че се срещат и възможности за залози в реално време на електронните спортове. Въпреки това обаче те не са силно изразени в сайта на Ефбет, което е един от недостатъците на компанията, свързан с е-спортовете. Рядко ще видите събития на живо, а другият недостатък е липсата на пряко предаване от самите събития. Това също е налично на определени места, но в Ефбет не се среща. За да гледате спортни срещи на живо е необходимо да имате сметка в Efbet, а ако нямате, то сега е момента да си направите регистрация в сайта.

Наличен ли е бонус за eSports?

В платформата на този букмейкър са познати доста разнообразни бонуси. Повече за офертите на efbet може да научите в специализирано ревю на нашия сайт. И там обаче ще установите факта, че специална оферта насочена към залозите на е-спортове няма. Поне към този момент, компанията не предлага подобен бонус.

Функции при залозите на е-спортове

Наличните опции за залози на електронни спортове от ефбет пристигат успоредно с разнообразни функции. Водещата от тях е възможността да залагате в движение чрез мобилното приложение на efbet, което е достъпно за изтегляне на андроид и ios системи. В допълнение на това бихме искали да отчетем и наличието на cash out функцията, която може да се използва за затваряне на esports залози още преди да настъпи развръзката им.


Често задавани въпроси

На кои игри може да се залага в ефбет?

Мога ли да залагам на FIFA в efbet?

Поддържат ли се eSports залози на живо в ефбет?

Има ли специален бонус за е-спортове?


Нашето мнение

 • Плюсове
 • Различни игри и събития за залози
 • Множество маркети
 • Кеш аут за е-спортове
 • Опция за мобилни залози
 • Минуси
 • Липсва специален бонус за електронни спортове
 • Малко събития за залози на живо

Според нас Efbet си заслужава, когато става въпрос за залози на събития от електронните спортове. Причината се крие в това, че компанията предлага различни спортове и високи коефициенти към пазарите на събитията от тях. Точно с това тя си печели овации. Залаганията в реално време все още не са сред приоритетите на развитие от Efbet, що се отнася до eSports, но в бъдеще очакваме това да се промени и компанията да започне с предлагането на все повече опции. И сега те са доста добри, в сравнение с други букмейкъри, а с нарастващото влияние на този води залози, очакваме Ефбет да развие предложенията си до още по-големи нива.

ВХОД В EFBET

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

  Няма мнения, бъдете първия коментирал!