Betano Вземи бонуса

Левски излиза срещу шампион на екзотична държава

0
Левски
Снимки: Фейсбук, ПФК Левски

Левски излиза днес в петата си проверка в Дубай. Негов съперник ще бъде шампионът на Малайзия Джохор, като срещата започва в 16 часа българско време и ще се играе на терена на „JA Sport & Shooting Center“. В досегашните си спаринги възпитаниците на Станимир Стоилов победиха местния Ал Насър с 2:1, след това изгубиха от кувейтския шампион Ал Кувейт с 2:3, след като водеха с 2:0, и записаха две победи срещу латвийския Рига с 3:2 и 2:0.


В играта на Левски се забелязват хубави неща, като е очевидно, че треньорът и играчите се стремят да коригират неточностите от есента и да надградят, за да може отборът напролет да изглежда така, както всички негови симпатизанти искат да го виждат.  А Левски винаги е бил символ на атакуващия и комбинативен футбол, и разполага с потенциал, за да го практикува.


Радващо е също, че новите попълнения се интегрират към състава. Кристиан Димитров внася сигурност и спокойствие в ариергарда, Асен Чандъров е носителят на свежи и креативни идеи в средата на терена, а Рикардиньо се очертава като така силно желаният централен нападател. Таран, който едновременно бележи, създава ситуации за другите и прави атаката убийствена и непредсказуема.


Този Левски е призван напролет да побеждава и да израства като отбор, и да положи основите на един перспективен тим, който след очакваното финансово укрепване на клуба, да успее да наложи синя хегемония на зеления правогълник у нас. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.