Bwin залози на електронни спортове

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
bwin залози на esports

Компютърните игри отдавна не са само начин на забавление между подрастващите. Те се превърнаха в бизнес за стотици милиони, който продължава да се развива. Един от сегментите, който също засегна растежа на компютърните игри, е хазартният. Вече все повече онлайн букмейкъри, сред които и лицензираният у нас Bwin, предоставят залози на т.нар. e-спортове. Именно за предложенията в тази категория от споменатия оператор ще си поговорим в следващите редове. Ще видим какви опции за залози на eSports се предлагат от bwin и всичко останало, което трябва да знаете.


Къде да открием електронните спортове от bwin?

Всеки един почитател на залозите на електронни спортове може да открие наличните състезания в сайта на bwin, след като зареди раздел СПОРТ. Когато сте вътре в раздела, просто изберете опцията да прегледате всички налични спортове и от там селектирайте Електронни спортове. Когато заредите раздела, пред вас ще се появят топ събитията, които предстоят. Освен това обаче, ще имате възможността да прегледате различните състезания, за които има събития, както и календар с предстоящите eSports мачове.

bwin раздел залози на е-спортове

След като намерите желаното събитие и желаете да прегледате всички налични опции за залози, просто го изберете. По този начин, освен стандартните маркети за краен победител в срещата, ще видите и всички останалите пазари, които са налице.

Важно е да отбележим, че в сайта на букмейкъра Bwin, сблъсъци на електронни спортове като футбол или баскетбол, могат да се открият в стандартните спортни секции. Те са подредени там, където са и реалните събития от тези спортове, но лесно ще разберете кои са електронните им еквиваленти, тъй като са маркирани.

Вход в bwin


На кои игри можем да залагаме в bwin?

В сайта на Bwin на разположение са всички популярни компютърни игри, за които се приемат залози. Феновете на електронните спортове са наясно с тях, но нека ги изброим и тук, за да стане ясно на какви игри всъщност може да се залага в bwin:

 • Counter Strike: Global Offensive
 • Dota 2
 • League of Legends
 • Overwatch
 • Starcraft Brood War
 • Starcraft II
 • Valorant
 • Call of Duty
 • FIFA

В спортната секция на сайта може да срещнете още електронни спортове от света на баскетбола, хокей на лед и други.


Налични пазари за залог на eSports от bwin?

Наред с разнообразието от игри и събития, на които може да се залага, bwin предлага още и различни опции за залози. Те варират между отделните спортове и събития. При някои от тях са по-разнообразни в сравнение с други, но в крайна сметка ще останете доволни при всички случаи. Нека видим и някои от наличните опции към различните видове игри в сайта:

 • Кой ще спечели
 • Хендикап карта
 • Общо кръгове
 • Победител карта
 • Общ брой килове
 • Мач Хендикап

При залозите на е-спортове, повечето от пазарите за залог са еднотипни. Разбира се, когато говорим за залози на електронен футбол от bwin, там опциите са по-близки до наличните пазари за реални футболни събития.

Наличен ли е бонус за eSports от bwin?

В платформата на онлайн оператора bwin са налични множество оферти. В нашето ревю за bwin бонус код промоциите сме описали всяка една от тях подробно. Налице са както бонуси за нови играчи, така и оферти за вече регистрирани клиенти. Специално за eSpors обаче, бонуси от Bwin няма. Въпреки това, почитателите на тези залози могат да следят актуалните оферти в сайта, очаквайки подобна промоция.

eSports залози на живо от Bwin

bwin залози на живо на esport

Наред с опциите за залози на електронни спортове в сайта на bwin преди самите те да са стартирали, съществува и шансът за залози в реално време. За да откриете подобни събития, просто заредете секция LIVE в сайта. Веднага ще ви се покажат всички налични събития на живо, като ще имате възможност да ги разгледате и по спортове.

Когато селектирате конкретен мач на живо, ще имате възможност да прегледате всички опции за залози в реално време, които се предлагат към него. В центъра на екрана се показва развитието на събитието и текущият резултат, докато под тази информация са разположени и отделните пазари. Вдясно пък е полето за интерактивната анимация, чрез която лесно може да проследите случващото се на събитието, стига да е налична за него.

Наред с опциите за пряко проследяване чрез графики, bwin предлага и възможността за пряко предаване на електронни спортове.


Функции при залозите на е-спортове

Bwin залага на голямото разнообразие, когато става въпрос за залози на е-спортове. Наред с него обаче, компанията не забравя да предложи и различни функции към наличните пазари, с които залозите в сайта да станат още по-вълнуващи. Нека видим кои са най-характерните от тях.

 • Cash out за eSports – букмейкърът поддържа кеш аут опция за затваряне на залога преди да настъпи краят на събитията в него. Тази опция е налична и за залози на електронни спортове. Когато може да я използвате за ваш залог, ще получите сума за cash out и бутон за активиране.
 • Live streaming – електронните спортове в сайта на bwin се предоставят и с пряко видео предаване. То не е налично за всички събития на платформата, но поне ще може да се гледа видео на живо за доста събития. Повечето от тях се предоставят съвместно с платформата Twitch, на която подобни мачове от света на електронните спортове се излъчват.
 • Мобилни залози – всички налични събития и опции за залози на електронни спортове могат да бъдат намерени и в мобилното приложение на Bwin, което е достъпно за Android и iOS устройства. Чрез него потребителите ще могат да залагат на любимите си eSports състезатели в движение, без значение къде се намират. Не забравяйте, че мобилната услуга на този оператор включва и мобилна сайт версия, която не изисква сваляне и инсталация.

FAQ

Какви електронни спортове са налични в сайта на bwin?

Мога ли да залагам на FIFA в bwin?

Налично ли е пряко предаване за eSports?

Поддържат ли се залози на живо на електронни спортове от bwin?


Заключение за bwin eSports

 • Плюсове
 • Множество поддържани игри за eSports
 • Наличие на всички водещи събития, както и други
 • Разнообразие от пазари за залог на високи коефициенти
 • Залози на живо на електронни спортове
 • Пряко предаване за e-sports
 • Cash out опция за esports залози
 • Мобилни залози през апликацията
 • Минуси
 • Липсват регулярни бонуси за esports залози

След като прегледахме всички основни черти на залозите за електронни спортове в сайта на bwin и дори обсъдихме най-често задаваните въпроси, време е да поставим оценка. Нашето мнение е, че bwin предоставя цялостна концепция за залози на електронни спортове, изпълнена с множество събития, видове игри, функции и разнообразни пазари. Ако търсите сайт за залози на електронни спортове в България, то bwin определено ще ви свърши перфектна работа.

Към bwin eSports

Видяно 12 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!