Оферти с бонус код

В тази категория сме включили наличните бонус предложения на сайтовете за залози, чието активиране изисква специален промо код. Обяснили сме също така как се използва той и как може да ви донесе по-голям бонус.

(16) оферти от (19) букмейкъра
1xbet 100% до 260 лв. Първоначален бонус
1xbet
Стартов бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Winbet 200% до 200 лв. Първоначален бонус
Winbet
Стартов бонус
18+ T&C apply
22Bet 100% до 250 лв. Първоначален бонус
22Bet
Стартов бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Efbet 100% до 200 лв. Първоначален бонус
Efbet
Стартов бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
MegaPari 100% до 200 лв. Първоначален бонус
MegaPari
Стартов бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
BetWinner 100% до €130 Първоначален бонус
BetWinner
Стартов бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
MELbet 130% до 234 лв. Първоначален бонус
MELbet
Стартов бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
1xBit 100% до 8.75 BTC Първоначален бонус
1xBit
Стартов бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Sportingbet 100% до €10 Първоначален бонус
Sportingbet
Стартов бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly

Какво представляват бонус офертите с промо код?

Бонус код офертите се характеризират с това, че за активирането им се изисква специален код. В повечето случаи този код се окачествява като бонус код, промо код или промоционален код.

Появата на оферти с промо код е сравнително ново явление, като се има предвид, че в началните години на онлайн залаганията те не бяха сред най-често срещаните видове бонуси. Все повече букмейкъри обаче прибягват до използването им, защото по този начин те свързват даден бонус с точно определен код.

Бонусите със специален код могат да са активни както при началните оферти, така и при бонуси за вече регистрирани играчи.


Защо е нужен бонус код за активация на промоциите?

Този тип оферти, които изискват промо код за активиране на бонус сумите, не присъстват задължително при всички сайтове. Някои от тях обаче решават да предложат промоции от този тип, понеже лесно конкретизират офертите си. Например, има доста сайтове, които предоставят различен код за спортен бонус и за казино бонус. Когато потребителят въведе някой от кодовете в нужното поле, системата лесно разпознава кой бонус да активира в профила на клиента.

Офертите с код не се срещат само при стартовите бонуси за нови клиенти. Те са доста характерни и при промоциите за съществуващи клиенти. Идеята за използването им е същата.

Важно е да уточним, че някои онлайн букмейкъри предоставят бонус кодове само на определени клиенти. Това ще рече, че ако операторът е подготвил специална оферта за своите лоялни играчи, ще им я изпрати чрез съобщение или по email. По този начин потребителят разбира за промоцията, която може да активира единствено чрез предоставения код.


Мога ли да взема по-голям бонус чрез специален код?

Краткият отговор на този въпрос е ДА. Повечето онлайн букмейкъри, които изискват промо код за своите оферти, предоставят кода на видимо място в сайтовете си, така че всички клиенти да имат достъп до него. По този начин те могат да го използват и да получат полагаемия бонус. Има обаче и уникални бонус кодове, с които клиентите могат да вземат по-голям бонус.

За някои онлайн сайтове за залози, ние от Nostrabet, предлагаме подобни промоционални кодове. Чрез тях бъдещите потребители могат да вземат по-висока сума или по-висок процент от стандартните за офертата. Добрата новина е, че правилата и условията се запазват същите, така че само заради използването на уникалния код, вие може да получите по-голям бонус със същите условия.

Не са много сайтовете за залози, които споделят тази практика, но все пак такива могат да се намерят и в нашия сайт.


Как се използва кодът за активирате на оферта?

След като се сдобиете с код на оферта, важно е да сте наясно как да го използвате. Истината е, че има два начина за това, които се срещат при голяма част от букмейкърите. Ето и кои са те:

  • Въвеждане на бонус код по време на регистрация
  • Въвеждане на промо код по време на депозит

Доста от онлайн букмейкърите и казината предоставят промо код поле за своите потребители, когато те попълват формата за регистрация. По този начин те могат да заявят желанието си за конкретна оферта още при създаването на сметката си. След това им остава единствено да извършат успешен депозит и да получат бонуса.

При другия вариант, бонус кодовете се въвеждат при извършването на депозит. Това става, когато заредите секцията за депозит към вашия букмейкър и изберете метод на плащане. Сред наличните полета за попълване на сума за депозит и друга информация ще видите и поле за въвеждане на бонус код. При този вариант отново ще получите бонуса сумата си, след като депозитът бъде успешно завършен.


Какви видове биват офертите с бонус код?

Всяка оферта, в чието активиране участва бонус код, ще включи това изискване сред условията си за изпълнение. Най-различни видове бонуси могат да се активират чрез промо код. Ето и какви са те:

  • Бонуси за нови клиенти
  • Бонус без депозит
  • Оферта за презареждане
  • Промоция за безплатни врътки
  • Безплатни залози

FAQ

Всички оферти ли изискват бонус код?

Как се използва промо код за оферта?

Ще взема ли бонус, ако пропусна активирането на кода?

Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.