Bet365 залози на живо

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
новини за Bet365 от Nostrabet

Спортните залози са изключително развити в наши дни. Вече се предлагат опции за залог на всички популярни събития, а и на много, които не са чак толкова известни. Освен всичко предложенията обхващат доста разнообразни спортове, което доставя на залагащите много обширен избор. Дялът на спортните залози в хазартната индустрия е доста сериозен и продължава да се покачва, а една от причините затова са възможностите за залози на живо. Именно те са една от най-притегателните сили на спортните залози онлайн. Предлагането им вече е налично в почти всеки букмейкър, но никъде няма да ги срещнете, както в платформата на Bet365. Британският букмейкър е един от водещите в областта, а залозите на живо са запазена марка на компанията, която не е спирала да ги развива през годините. Ще разгледаме различните опции на залозите в реално време от Бет365 и с какво се характеризират те.

Разгледайте залозите на живо от Bet365

Какво представляват залозите на живо от Bet365?

Спортните залагания в реално време се характеризират с това, че букмейкърите проследяват на живо конкретно събитие и предлагат различни маркети за залог. Разликата от залозите на събития, които не са стартирали, е, че при тези в реално време коефициентите са много динамични. Те се променят в зависимост от развоя на събитието и в даден момент могат да достигнат доста апетитни стойности за наглед добър залог. В Бет365 промяната в коефициентите става бързо, когато има промяна в резултата. Наличните пазари за залог също са доста динамични, което прави платформата им предпочитана от мнозина залагащи.

Залозите в реално време от Bet365 са налични през раздел На Живо от главното меню, а в следващите редове ще разгледаме какво ще намерите там.

Раздел На Живо от Бет365

Тази категория от менюто в сайта на букмейкъра ще ви пренесе изцяло в света на онлайн залозите на живо. Още с отварянето ѝ ще видите, че имате възможност да разгледате наличните събития по два начина – чрез общ преглед или самостоятелен преглед на едно събитие.

Общ преглед на събитията

При него системата ви показва всички налични събития към даден момент, за даден спорт, които може да разгледате. Удобството включва разделение на събитията по турнир или първенство, което значително улеснява навигирането сред различните спортове и достигането до точно определена среща. Отделно от това за всички събития е налична информация за текущия резултат, както и за времето на срещата. Показват се и основни пазари с коефициенти към тях, на които може да заложите веднага.

Вдясно пък имате бутон, който ще ви отведе към всички налични пазари за текущото събитие, а над него се намира и опцията за добавяне на събитието в любими. Може да направите това с различни събития от различни спортове. Позволено е дори да добавяте като любими цели турнири или първенства. По този начин ще може да разгледате избраните от вас събития, след като изберете категорията Любими, която ще разпознаете със звездата. Точно след нея са подредени и отделните спортове, за които в конкретен момент има възможности за залог. Превключването между тях става бързо и лесно.

Преглед на едно събитие

При избор за преглед на едно събитие ще получите възможност да се спрете върху конкретна среща. Системата ви показва резултат от нея, кратка статистическа информация, ако има такава, а всички налични опции за залог са под тази област.

Отделните събития са подредени в лявата част на екрана, като отново разполагате с разделение по спортове и първенства/турнири. Така е лесно да намерите точно определено събитие. Отново може да добавяте събития в любими, а ако вече сте го направили през общия преглед на събитията на живо, ще може да си ги разгледате и поотделно, в раздела за преглед на едно събитие.

Голямото предимство при прегледа на една среща е дясната част на сайта. В нея се показва прозорец за проследяване на срещите в реално време. Към него има и статистика, която може да ви бъде полезна при избора на залог. За някои събития е активно и пряко предаване, като ще ги разпознаете чрез специалната иконка за картина на живо.

Другата добра опция, която залозите на живо в Bet365 ни предлагат е секцията Програма. В нея ще видите всички предстоящи събития, които ще преминат на живо. Може да разгледате такива само за конкретен спорт или пък всички.

Какви спортове и пазари се предлагат на живо от Bet365?

Събитията със залози на живо в сайта на Бет365 са част от почти всички спортове, които компанията предлага в своя сайт. Лесно може да разберете кога едно планирано събитие ще бъде предлагано и със залози в реално време. Това става, когато разгледате програмата, за която споменахме, в раздела На живо или като разгледате предстоящите събития за конкретен спорт. Към всяко едно си има информация дали ще се предлага на живо. По този начин лесно може да разберете дали ще може да залагате на срещата в реално време.

Спортовете със залози на живо включват футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, конни надбягвания, снукър, крикет и много други. Хубавата новина е, че Bet365 е букмейкърът с може би най-голямото разнообразие от събития на живо. В сайта се предлагат опции за залог в реално време на футболни срещи от доста задни дивизии. При тениса положението е подобно, понеже се следят събития от доста не популярни турнири. При останалите спортове е същото, за което Бет365 заслужава поздравления.

Пазарите, които ще срещнете при залозите на живо в сайта на bet365, напълно се припокриват с тези преди началото на събитията. Както споменахме, разликата е, че при залозите в реално време ставките се менят постоянно. Те зависят от начина на развитие на събитието. При залози на живо ще може да поставяте прогнози за краен победител, различни линии от под/над голове, двойни шансове, залози за гейм, сет, мач, четвърт и много други. Стандартните опции, които са най-популярни, няма да ви липсват в Bet365 залози на живо. Към тях обаче ще може да видите и още интересни предложения. Такива са например възможностите за залог на всяко едно разиграване в тениса или волейбола. Такива са опциите за залог на определено събитие да се случи във футболен мач до определена минута. Това са все възможности, които са характерни единствено при залозите на живо и няма да ги срещнете навсякъде. Тези залози са предоставени на разположение на всички клиенти, които имат Бет 365 регистрация.

Защо да изберем точно Bet365 залозите на живо?

Всичко описано до момента е достатъчно, за да се убедите в качеството на предлаганите възможности от страна на британския букмейкър. Разнообразието от спортове и събития, множеството налични маркети и високите коефициенти са напълно достатъчни аргументи, за да заложите на Bet365 залози в реално време. Ако обаче не се чувствате сигурни, вижте и следващите плюсове:

  • Проследяване на живо – опцията да следите развитието на всяко едно събитие на живо е страхотна, понеже ще ви даде поглед върху начина на развитие. Ще можете да прецените накъде вървят нещата и да подготвите правилно своя залог;
  • Статистика на живо – освен проследяването за много спортни събития се показва и статистика в реално време. Тя включва различни характеристики, които също могат да са ви от полза за избора на залог;
  • Пряко предаване – няма как да не отбележим възможността да гледате на живо събития в сайта на Бет365. Тази възможност ви предоставя от първо лице да проследите развитието на конкретно събитие и на тази база да измислите своите прогнози;
  • Затваряне на залог – това е опция, която Bet365 първи внедриха. Тя позволява да извършите т.нар. cash out на вашия залог. За целта обаче събитията в него трябва да са преминали на живо или да са заложени на живо. Тогава може да получите възможност да прекратите залога си, ако сте доволни от предлаганата сума или пък желаете да минимизирате загубите си;
  • Промяна на залог – тази функция също не е за отписване при залозите на живо в Bet365, защото ви позволява да извършите редакция по вече направен залог. Така ще добавите, премахнете или промените дадено събитие, а освен всичко може да смените и типа на вашия залог;
  • Платформа – и последно, но не по важност, отбелязваме платформата за залози на живо, която Bet365 ви предлага. Тя е една от най-добрите сред различните сайтове за онлайн залози и определено няма да ви разочарова. Нашият опит показва, че платформата на британския бранд се развива постоянно и подобрява своя вид и функционалност. Това е доказателството, че в лицето на Bet365 срещате един постоянно развиващ се букмейкър за залози в реално време.

Нашето мнение

Според нас, ако обичате спортни залози в реално време, би било голям минус да не опитате предложенията на Bet365. Това е букмейкърът, който разполага с голямо разнообразие от събития и пазари, на които да поставите своя залог. Платформата на Бет365 е уникална сама по себе си и няма да я срещнете в други сайтове. Тя е изградена с цел да предостави максимално удобство на клиентите, като им предложи множество функционалности. Всички те са във ваш плюс по време на залозите ви в сайта. Нашата оценка за залозите на живо от bet365 е отлична и смятаме, че всеки залагащ трябва поне да ги опита от първо лице, след което да прецени дали си заслужава да залага другаде.

Видяно 43 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Публикуване

Няма мнения, бъдете първия коментирал!