Залози на електронни спортове от bet365

Kristiyan Kyulyunkov
0 коментара
новини за Bet365 от Nostrabet

Електронните спортове се превърнаха в изключително мощна индустрия със здрави основи и все по-бляскаво бъдеще. Професионалната нотка при тях вече е засегната от най-различни аспекти, а един от факторите за това е намесата на онлайн букмейкърите. Сред тях е и лицензираният за България букмейкър bet365, който се слави с една от най-колоритните спортни секции сред операторите у нас. В следващите редове ще споделя личните си виждания и коментари относно залозите на eSports събития в сайта на бет365.

Вход в bet365


Съществуват ли eSports залози в bet365 България?

Един от основните недостатъци на този букмейкър за родните играчи бе липсата на секция за e-sports залози. Сега обаче това се промени и събитията от света на електронните спортове вече са част от сайта на bet365. Феновете на компютърните игри могат да залагат на любимите си eSports състезатели в сайта на бет365.

Достъп до събитията в нея се осъществява през раздела за спортни залози.

Електронните спортове от bet365 вече са факт в българската версия на сайта и ще направим поглед върху нещата, на които всички ще можем да правим прогнози.


Разнообразие от игри за залози

Едно от най-важните неща при eSports залозите е наличието на разнообразни игри, от които може да се избира. Потребителите на бранда, които имат желание да правят прогнози за esports събития, ще могат да избират от всички популярни игри. Те включват следните предложения, но не се изчерпват с тях:

 • Counter-Strike: Global Offensive
 • League of Legends
 • Dota 2
 • Rainbow Six
 • Overwatch
 • Fortnite
 • StarCraft II
 • Hearthstone
 • Call of Duty

Наред с популярните компютърни игри, феновете на esports залозите ще могат да избират още от електронни битки на FIFA футбол, баскетбол и други спортове.


Какви пазари се срещат за bet365 esports?

От личен опит мога да споделя, че пазарите за електронни спортове в сайта на бет365 са доста разнообразни. Те включват популярни опции като краен победител и хендикап резултат, но освен това има и други, по-нестандартни пазари. Личното ми мнение е, че колкото по-известен е шампионатът на конкретното събитие, толкова повече опции за залози се предлагат. Няма и как да е иначе, тъй като популярните събития привличат повече внимание.

Има ли бонус за е-спортове от бет365?

Всеки един залагащ обича бонус офертите и ги търси при любимите си типове залози. Опитът ми показва, че bet365 има доста атрактивни оферти за различни спортове, но електронните спортове все още не спадат към тази графа. Въпреки всичко, от компанията са създали най-различни оферти за нови и съществуващи играчи. За тях може да прочетете повече в нашето bet365 промо код ревю.

еСпортс Залози на живо от bet365

bet365 залози на esports

Когато говорим за залози на спорт, няма как да не споменем и залозите в реално време. Там където бет365 приема eSports залози, играчите могат да срещнат и събития на живо. В сайта на bet365 съм ставал свидетел на мачове на живо на CS: GO, LoL и други е-спортове не веднъж. Добрата новина е, че при залозите в реално време опциите за залози и коефициентите се променят динамично. Това ми даде възможност да се възползвам от интересни маркети и високи ставки.


Функции при залозите

Букмейкърът Bet365 е познат със своите функции, които допълват богатото портфолио от спортни залози. Много от тях са използваеми и за електронните спортове. Често съм използвал cash out опцията, за да затворя своите залози преди да е настъпил техният финал. Също така, за някои от електронните спортове на живо съм наблюдавал пряко предаване, което си е страхотен плюс. По този начин можех да изуча поведението на играчите от първо лице и да преценя своите прогнози. Разбира се, видеото на живо е достъпно единствено за регистрирани потребители с положителен баланс по сметката.

Няма как да не отчета факта, че имах опцията да залагам на e-sports и през Bet365 мобилна апликация за Android и iOS. Често пъти съм прибягвал и до мобилната версия на сайта, но приложението е това, което впечатлява.


FAQ

Предлагат ли се bet365 залози на esports от България?

На кои игри мога да залагам в bet365 на е-спортове?

Мога ли да залагам на esports в бет365 през телефона?

Има ли bet365 залози на електронни спортове на живо?


Мнението ми за bet365 eSports

 • Предимства
 • Голямо разнообразие от esports събития
 • Всички водещи турнири са достъпни
 • Коефициентите са на високи нива
 • Залози на живо на eSports
 • Cash out и пряко предаване
 • Опция за мобилни залози в движение
 • Недостатъци
 • Липсва специален бонус за eSports

Електронните спортове са налични за българските потребители на bet365 и това е още едно положително качество за компанията. По този начин тя ни позволява да се възползваме от наличните предложения за eSports залози, които станаха толкова популярни.

Към сайта на bet365

Видяно 15 пъти
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!