Бонус 200 лв.
% Процент 100%
Врътки 3x
Мин. Коеф. 1.20
Мин. Депозит 10 лв.
Рейтинг 4,5/5
Efbet кешаут опция
Рейтинг 4.5 от 2 мнения
Валиден за : 10 май 2022
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно

Efbet кешаут опция

Кеш аут опция от Ефбет

Ако обичате да залагате на спортни събития и го правите често, със сигурност сте попадали в ситуацията, при която сте си казвали – “Остана само още един мач…”. И накрая точно този мач разваля вашия фиш и губите залога си. Точно за такива ситуации, а и не само, е създадена опцията Cash Out. Тя се предоставя от много букмейкъри, сред които е и българският бранд Efbet, който има издаден лиценз от ДКХ. Компанията въведе преди доста време функцията за спиране на залога в своя сайт, като в настоящия материал ще ви разкажем малко повече за нея и използването ѝ.

Опитайте Efbet кешаут


Какво предимство ни дава кешаут-а от Ефбет?

Самата опция играе ролята на функция, с която стопирате залога си. С други думи, ако сте направили залог и не желаете да изчакате до края на събитията, за да бъде той приключен, просто активирате Cash Out и прибирате определена сума. Точно в последното се крие и една от важните особености на опцията.

Има два основни варианта, при които можете да използвате кеш аут:
  • При единия вие сте направили залога си в сайта на Ефбет и той се развива добре. Тогава, ако не желаете да чакате до края на събитието, а сте на път да спечелите, системата ще ви даде възможност да затворите залога си, прибирайки сума близка до тази, която евентуално бихте спечелили, ако оставите залога активен докрай. Така осъществявате положителен кеш аут.
  • Има друг вариант, при който събитието не се развива във ваша полза. Тогава също може да има активна опция за затваряне на залога, но по всяка вероятност предлаганата сума ще бъде или близка до заложената, или по-малка от нея. По този начин пък може да минимизирате своите загуби.

Къде се използва и как се активира Cash Out от Efbet?

Опция Кеш аут от Ефбет

Опцията е валидна за спортни събития. Ще може да използвате кеш аут, когато направите залог на някое или някои спортни срещи. Няма значение дали са преди началото им или пък на живо. Кеш аут-ът може да се предлага и за двата случая.

За да активирате опцията, първо трябва да се уверите, че имате активен залог. Тогава просто достъпвате секцията с вашите направени залози, за да видите кои са активни. Ако към някой от тях видите бутон, на който пише “Затвори залог” и сума към него, тогава опцията е налице. Просто избирате бутона и спирате залога си, като към сметката ви веднага ще бъде начислена сумата, на която сте се съгласили да прекратите залога. Оттук нататък вече не ви интересува крайния изход от срещата, поне не и във връзка със залога. След като сте го затворили, вие сте финализирали залога и сте го уредили срещу конкретната сума.


Кога опцията е налична?

За съжаление, това е един от недостатъците на Ефбет, а именно, че няма точно определени правила, според които Кеш аут да бъде активен или не. Компанията предлага опцията, но няма как да разберете за кои спортове, събития или пазари. Ще може да я използвате само когато забележите, че е налична за ваш залог.

Нашият опит показва, че най-често функцията ще бъде активна за събития, които са на живо. Тогава вероятността да се възползвате от нея е най-голяма. Имайте предвид също така, че опцията за затваряне няма да е налична при всяко събитие. По-скоро ще може да я използвате за събития от водещите първенства.

Има ли някакъв бонус за използването на кешаут?

За съжалание няма актуална промоция при използването на опцията за спиране на залог. И все пак, може да проверите за наличен бонус от Ефбет, ако залагате на спортни залози или сте привърженик на казино игрите.


Нашето мнение

Нашият опит с кеш аут функциите при различните букмейкъри ни дава правото да оценим подобаващо предложението на Efbet. Според нас опцията Затвори залог от българския бранд има още накъде да бъде развивана. Първо, трябва да е ясно кога и за кои събития е активна. Второ, нужно е да се включат подопции, като частичен кеш аут или автоматично затваряне. Такива вече са внедрени при много букмейкърски оператори, така че очакваме и от Ефбет да стори същото. Все пак наличието на опцията е добро качество за букмейкъра. Очакваме обаче нейното присъствие в сайта да се подобри.

Изпробвайте Efbet Cash Out

Последно обновяване:
Коментирай

Няма коментари.

Катерина Гаджева
Катерина ГаджеваКатерина е част от екипа на Нострабет и e отговорна за писането на висококачествени ревюта на английски и български език. Тя стои и зад някои от новините, ръководствата и стратегиите, които ще намерите на сайта ни.