Залози на електронни спортове в сайта на Winbet

Електронни спортове от Winbet

Влиянието на онлайн залозите върху глобалния хазартен пазар се увеличава драстично в последните години. Това се дължи главно на многото онлайн предложения и функции, които букмейкърите предоставят за клиентите си в своите сайтове. Разбира се, всяка част от залозите си има своята роля в развитието на сектора. Спортните залози са най-честите, но с висока популярност са още казино игрите, покера или пък бинго игрите. Ако разбием спортните предложения на части, можем да отличим футбола като най-залаган спорт. Не много по-назад обаче са тениса, баскетбола, конните надбягвания и други. Един от бързо развиващите се сектори в спортните залози са електронните спортове. Те са доста популярни и се очаква да заемат все по-голям дял от общия пазар на онлайн залаганията. Затова е добре да ги познавате и да знаете къде могат да бъдат открити. Има доста букмейкъри, но у нас онлайн сайтът за залози на Winbet се отличава със своите предложения за залози на електронни спортове.

Winbet Е-спортове

Къде да ги намерим?

Нужно е да достъпите раздел Спорт в сайта на бранда, след което да насочите вниманието си към вертикално меню в лявата част. Там са изброени наличните спортове, а сред тях е раздел Е-Спортове. В него се съдържат всички налични събития, на които може да залагате към даден момент. Нужно е да го изберете, за да ви се покажат подразделите. Те включват разнообразните игри, на които се провеждат турнири. Може би сте наясно, но нека все пак отбележим, че електронните спортове представляват битки между реални играчи, които се провеждат на определени компютърни игри. В сайта на Уинбет ще откриете най-популярните е-спортове и събитията от водещите турнири.

Секция Е-спортове в Winbet

Какви видове eSports предлага Winbet?

В сайта на българския букмейкър ще намерите събития от следните електронни спортове:

  • Counter-Strike: Global Offensive
  • Dota
  • StarCraft
  • League of Legends

Това са четирите най-популярни електронни спорта към настоящия момент и не случайно именно за тях ще намерите залози в сайта на Уинбет.

За да видите наличните събития, ще трябва да селектирате някой от спортовете, след което ще ви се покажат турнирите, които са активни в момента. Избирате върху някой от тях и в центъра на екрана си ще ви се покажат наличните събития. Показват се имената на участниците в дадена среща, началният ѝ час, датата, както и коефициентите за основните пазари за победител в битката. Освен това разполагате и с бутон за преглед на статистическа информация, а за някои събития имате на разположение повече маркети за залог, които ще разгледате през специалния бутон, разположен в края на реда за всяка среща. Залозите се извършват по същия начин, както при другите спортове. Избирате си маркет, той се появява във фиша и поставяте сумата на залог.

Winbet се старае да включи всички големи турнири от изброените четири вида електронни спортове. Въпреки това обаче са включени и далеч по-безизвестни надпревари, с което броят на събитията и възможностите за залози на е-спортове в сайта на компанията нарастват значително.

Налични пазари за залог

Събития и пазари - Winbet е-спортове

Маркетите, които ще намерите за различните събития от електронните спортове, зависят от самия вид спорт. Най-популярният пазар е за победител в дадена среща. Той включва възможност за избор на победа за един от двамата участника, както е в тениса. Имате обаче и възможности за залози на азиатски хендикап или под/над определен брой рундове. Често игрите се провеждат в 3 рунда, като първият отбор, достигнал 2 победи, печели. Това предразполага за още налични пазари. Те включват победител в първи рунд или пък победител на определена карта, понеже в игрите са налични и разнообразни карти, на които се провеждат битките. Предлагат се и пазари за точен резултат в края на срещата. Разбира се, има и още пазари, от които може да избирате, но те зависят от самата игра и събитието.

Няма как да не отбележим и секцията Краен Победител, която се разполага точно под изброените типове eSports в сайта на Уинбет. Това е секцията, в която са налични възможности за залози на дългосрочни събития или с други думи, вие избирате шампион в определен турнир. Тази възможност се среща доста рядко, така че Winbet заслужава поздравления, че предоставя опция на своите клиенти да залагат за шампион в определен е-спорт турнир.

Залози на живо на електронни спортове от Уинбет

Няма как един залагащ на е-спортове да не се вълнува и от евентуални предложения на живо. Те са важна част от залозите на който и да е спорт. При е-спортовете обаче залозите в реално време не са силно изразени. В сайта на Winbet ще откриете малко възможности за залози на живо на eSports, но в повечето онлайн букмейкъри е така. Все пак електронните спортове са в процес на развитие и е нормално само най-големите турнири и първенства да се предлагат със залози на живо. Очакванията са с течение на времето броят им да нараства.

Нашето мнение

Опитът, който имаме с различните онлайн букмейкъри за България, ни дава възможността да оценим подобаващо предложенията за залози на електронни спортове от Winbet. Нашето мнение е, че те са много добри и си заслужават. Определено брандът се е постарал да включи доста разнообразни турнири, с което да предложи голям брой събития на потребителите си. Не за всички налични събития ще намерите множество пазари за залог, но за водещите такива ще може да избирате сред доста различни маркети, които се предлагат с високи коефициенти. Разделът с електронни спортове от Winbet е много добър и разполага с качествени предложения, които за нашата страна могат да бъдат определени като топ избор.

Напишете Вашето ревю

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X