Успешни стратегии за залози и печалби от Winbet

Спортните залози са част от ежедневието на доста хора у нас, а и по света. С напредването на онлайн букмейкърите и техните предложения, професионалните залагащи и тези, които го правят за удоволствие, нараснаха значително като брой. Много от тях дори предлагат платени прогнози, но не всички са достатъчно добре подплатени с нужните знания за постигането на успех. Нашето мнение е, че първо трябва да научите основите на залаганията, като за целта може да разгледате нашето ръководство за залози, в което сме развили доста полезни теми. След като имате основата, вече може да пристъпите към изпробването на собствени стратегии за залози. За да ви помогнем в това начинание, ще ви разкажем начините за успех при залозите в сайта на родния букмейкър Winbet. Това е един от сайтовете за залози у нас, който се слави с висок рейтинг и нарастващ брой потребители. Смятаме, че си заслужава да знаете кои са водещите стратегии за успех там.

успешни стратегии за залози с winbet
Съдържание
СъдържаниеTOP

Winbet спортни залози

Сайтът на Уинбет предоставя не само спортни залози, но и казино игри. Потребителите имат на разположение и други предложения, но няма спор, че секцията за спортни залагания е една от основните и най-използвани. В нея може да откриете най-различни възможности за залози на спортни събития. Те включват популярните спортове като футбол, тенис, баскетбол и хокей, но наред с тях налице са възможности за залози на спортове като хандбал, боулс, плаване и футзал. Броят на наличните спортове в сайта на Winbet online надхвърля 30, а повече за тях може да прочетете в ревюто ни за букмейкъра.

Освен че се характеризира с голям брой спортове, Winbet може да се похвали и с голям набор от събития към всеки спорт. Следят се всички водещи лиги и първенства, като освен тях има и доста нискоразредни шампионати. Маркетите към всяко събитие също са доста разнообразни и някои от тях не могат да бъдат открити в другите водещи сайтове у нас. Точно затова смятаме, че Уинбет си заслужава, що се отнася до залози на спортни събития.

Вход в Winbet


Предимства и недостатъци на букмейкъра

Както всеки един онлайн букмейкър, и Уинбет има своите плюсове и минуси, когато става дума за залози на спортни събития. Нека отчетем най-видните от тях:

 • Плюсове
 • Налични са над 20 спорта за залози
 • Включени са събития от всички водещи, но и от второстепенни лиги
 • Пазарите са доста разнообразни
 • Коефициентите за залози са сред най-добрите у нас
 • Залозите на живо включват различни опции
 • Статистика преди и по време на събитията
 • Кеш аут опция
 • Бонуси за спортни залози
 • Минуси
 • Липсва видео на живо при залозите в реално време
 • Не се предлага частичен и автоматичен cash out

Успешни стратегии

От всеки един онлайн букмейкър могат да се извлекат различни позитиви, на които да базирате своите стратегии за успешни залози. Ние анализирахме сайта на Уинбет и обърнахме внимание на нещата, от които могат да се изтръгнат най-големи ползи при залозите. Смятаме, че на тях може да базирате стратегиите си. Някои дори може да опитате, след като вземете winbet начален бонус за спортни залози. Не отричаме, че някои от опциите са налични и по други сайтове, но в платформата на този букмейкър са представени по по-различен начин. Спортните залози в Winbet предлагат доста добри опции за стратегии за залози, от които да се възползвате максимално. Нека се насочим към предложенията и да видим какви начини за успешни залози се крият в сайта на оператора.


Залози на живо със статистика в реално време

winbet стратегия за залози на живо

Едно от най-големите предимства на онлайн букмейкъра Winbet е неговата секция за спортни залози на живо. Там могат да бъдат намерени всички текущи мачове от различни спортове, на които може да се поставят залози в реално време. Както вече споменахме, Winbet не предлага пряко предаване на спорт към този момент, но пък има нещо много по-важно. В платформата на букмейкъра всички потребители ще могат да се насладят на безплатна анимация на живо от събитията, която показва доста информация. Обикновено, анимираните графики могат да бъдат открити в дясната част на сайта, след като се избере конкретното събитие. Графиките показват в реално време как се развива срещата. Отделно от това, има информация за статистиката от събитията, които се предлагат със залози на живо. Тя показва различни детайли спрямо вида спорт, но винаги може да ви е от полза при избора на залог.

Да вземем за пример една футболна среща. За нея статистиката на живо показва информация като владение на топката, брой опасни атаки, брой на ъгловите удари и други данни. По този начин може да прецените кой отбор е по-активен в срещата и да базирате своята стратегия точно на тези данни. В реално време може да прегледате и класирането на отборите в конкретната лига. Ако пък се спрем на един тенис мач на живо, статистиката включва ключови данни като брой асове, двойни грешки, процент на успех в точките за пробив, текущо класиране на играчите и техните последни резултати. Подобни статистически данни се предлагат още за събития от света на баскетбола, хокея, снукъра и други спортове, които могат да бъдат намерени с опции за залози на живо в сайта.


Залози на комбинирани пазари

Сред по-интригуващите опции за залози на спортни събития в сайта на Уинбет са пазарите с комбинирани маркети. Те събират в един общ пазар две отделни възможности. Разбира се, всяка от тях може да се намери и като единична опция, но предимството, което ви дават комбинираните пазари, е доста добро. Въпреки че говорим за спортните залози в Уинбет, стратегията за комбинирани пазари може да се използва най-вече за футболни събития. Повечето подобни комбинации са налични преди началото на срещите, а ако са на живо, комбинациите са по-малко на брой. Освен това, тези комбинации са характерни за събитията от водещите първенства, така че не очаквайте да ги намерите при всички мачове.

Комбинираните опции при залози на футбол представляват един по-различен начин за залог. Комбинациите са разнообразни, като те ви дават възможност да спечелите с по-висок коефициент. Обикновено, когато правите залози на футбол, нямате право да включвате повече от един пазар за конкретно събитие в един талон. С наличните комбинации от Winbet обаче, това става възможно. Ето и какви комбинирани пазари се предлагат:

 • Краен резултат и двата отбора да отбележат
 • Брой голове и двата тима да отбележат
 • Краен резултат и общ брой голове
 • Двоен шанс и брой голове
 • Първо полувреме/Краен резултат и брой голове под/над
 • Първо полувреме/Краен резултат и точен брой голове

Комбинациите включват и други пазари, като за най-точна информация ви съветваме да разгледате спортната секция на букмейкъра.


Стратегия за успех с комбинация от двоен шанс и брой голове

стратегия за залози на комбинации от winbet

От всички налични опции за залози на комбинации в сайта на Winbet, нашето мнение е, че тази за залози на двоен шанс и общ брой голове в мача е изключително добър избор. Чрез този пазар, достъпен след регистрация в Winbet, потребителите имат шанса да комбинират в едно стратегията за залози на двоен шанс и на брой голове в мача. Ако разгледате коефициентите, които се предоставят за тези комбинации, ще се уверите колко удачни са те.

Нека споменем накратко какво представляват двата пазара. Залозите на двоен шанс се характеризират с това, че избирате два знака за крайния изход от събитието. По този начин може да комбинирате равенство с победа за всеки един от тимовете или пък да избегнете ремито и да заложите двоен шанс за победа на някой от отборите в мача. Що се отнася до броя на попаденията в мачовете, за тях избирате дали в срещата ще има повече или по-малко от определен брой попадения. Най-често този брой е под/над 1.5, 2.5 и 3.5 гола.

В сайта на букмейкъра Уинбет най-честите подобни комбинации включват:

 • 1Х/Х2/12 и под/над 1.5 гола
 • 1Х/Х2/12 и под/над 2.5 гола
 • 1Х/Х2/12 и под/над 3.5 гола
 • 1Х/Х2/12 и под/над 4.5 гола

Сега нека видим и пример за подобен пазар и коефициента към него, като изберем един мач от сайта на Winbet. В него победата за домакина е оценена на 1.80 коефициент, равенството е 3.80, а победата за госта е с коефициент 4.50. Нека видим и какви са ставките за двойния шанс:

 • @1.23
 • Х2 @2.06
 • 12 @1.28

И сами може да прецените, че вероятността за 1Х в тази среща е над 80%. Нека към този пазар да видим и ставката за минимум 2 гола в мача, което си е доста добра опция. Този коефициент е оценен на 1.26, което е около 79% шанс да се случи. След като тези два пазара предлагат много висок шанс за успех, нека видим каква е ставката за комбинацията помежду им. Ако трябва да ги изберете поотделно, едва ли ще бъдете привлечени от коефициентите към тях, но комбинацията за 1Х и над 1.5 гола в тази среща е оценена на 1.49. Изразен в проценти, този коефициент дава 67% за успех, което е доста добър вариант, а и ставката вече изглежда по-атрактивна. Когато намерите няколко подобни срещи за своя залог, смятаме, че може да се получи една доста добра права колонка, с която да търсите печалба.


Успешна стратегия за залози на завишени коефициенти

Още от създаването на спортната си секция, Уинбет е познат на залагащите с офертите си за завишени коефициенти. Компанията избира конкретни събития и пазари, за които предоставя топ коефициент. Разбира се, за да залагате на тези събития, ще трябва да спазите и конкретни условия, но въпреки всичко опцията е добра. Това е така, понеже предлаганите коефициенти трудно могат да бъдат намерени в друг сайт за залози. Можете да използвате завишените коефициенти от Winbet за спортни събития като част от вашата стратегия за залози. Чрез по-високите ставки ще успеете да запишете и по-големи печалби.


Заключително мнение

Букмейкърската компания Winbet вече разполага със стабилни позиции на българския пазар и това го нарежда сред топ сайтовете за залози в страната. Позитивите при спортните залози в сайта са далеч повече от негативите, така че Уинбет определено е букмейкър, на който си заслужава да обърнете внимание. Политиката на компанията е строго насочена към потребителите и наличието на максимален брой възможности, от които да избират. Това, от своя страна, отваря пътя към разнообразни възможности за стратегии, на които да базирате залози си. В платформата на Winbet те не са никак малко, така че остава да ги разгледате и да извлечете максимума от тях.

Към Winbet Спортни залози

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.