Успешни стратегии за залози и печалби от bet365

Залозите на спортни събития от край време са сред любимите начинания на залагащите, с които те се опитват да спечелят пари. За тази цел са измислени доста разнообразни стратегии, които са базирани на различни спортове като футбол, тенис, баскетбол и други. Не всяка стратегия може да бъде успешна, но с постоянство и дисциплина при залозите, повечето стратегии ще донесат резултат в дългосрочен план.

bet365 стратегии за залози

С наличието на много сайтове за залози онлайн, и възможностите за използване на различни стратегии се увеличиха. Именно поради тази причина е добре да познавате какви стратегии могат да се използват в конкретен букмейкърски сайт. В следващите редове ще ви разкажа личния си опит за стратегиите, които може да използвате при залозите си в Bet365. Ще разгледаме как могат да се извлекат максимални ползи от залозите в платформата на британския букмейкър и също така ще ви споделя примери с успешни залози на потребители.

Съдържание
СъдържаниеTOP

Спортни залози в bet365

Букмейкърската компания Bet365 е създадена в началото на 21 век, като отдавна си е спечелила прозвището за един от най-добрите сайтове за залагания. У нас компанията също има лиценз и предлага опции за спортни залози. Те, от своя страна, са доста разнообразни и предлагат изобилие от опции. Личното ми мнение за възможностите за спортни залози в сайта на бет365 е, че там може да откриете доста голямо разнообразие от маркети за залози.

В сайта на Bet365 съм срещал опции за залози на спортове като футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, но и много други. Общият им брой надхвърля 20, а наличните шампионати и първенства към всеки спорт са наистина възможно най-многобройни. Комбинацията от налични спортове, шампионати и опции за залози прави Bet365 на български предпочитан избор от мнозина. В допълнение ще отчета и секцията за залози на живо от букмейкъра, която също е сред най-добрите в бранша. Доста стратегии са базирани именно на нея.

Вход в Bet365


Предимства и недостатъци на букмейкъра

Както всеки букмейкър, Bet365 също има своите предимства и недостатъци. Букмейкърът се слави с доста добри възможности за спортни залози, върху които могат да се базират и различни стратегии. От друга страна обаче, компанията има и някои отрицателни черти, които са ясни на много от залагащите. Нека видим кои са плюсовете и минусите на спортните залози в bet365:

 • Плюсове:
 • Голямо разнообразие от спортове и шампионати
 • Различни опции за залози
 • Високи коефициенти
 • Много добра платформа за залози на живо
 • Начален спортен бонус и други оферти за регистрирани играчи
 • Разнообразни функции към залозите
 • Минуси:
 • Успешните играчи се лимитират
 • Наложените ограничения не се отменят

Успешни стратегии за печалби

За да се намерят правилните стратегии за успех със спортните залози в сайта на bet365, трябва да се познават добре възможностите, които платформата предлага. Все пак, начини за печалба чрез стратегия за брой голове или хендикап резултати могат да се използват във всеки един сайт за залози. Когато залагам в bet365, аз използвам предимствата на сайта и също така търся как те се използват от други залагащи. Точно затова в следващите редове ще ви разкажа на каква база може да структурирате своите стратегии за успешни залози в bet365, възползвайки се от функциите, които се предлагат за регистрираните играчи.


Bet365 Залози на живо

залози на живо от bet365

Едно от предимствата на платформата за залози от bet365 е секцията със залози на живо на спортни събития. Тя определено е топ избор за много играчи и това може да се види в най-различни форуми и дискусии за спортни прогнози. Не случайно хората предпочитат точно този букмейкър, за да поставят залози в реално време. Това е така, понеже платформата предлага лесен и интуитивен интерфейс, при който залаганията се извършват само с няколко клика. Много хора използват залозите на живо за своя основна стратегия, понеже една такава може да бъде разпределена на доста по-малки стратегии.

При залозите на живо в бет365 коефициентите и пазарите се променят динамично спрямо развитието и времето на срещата. Това отваря доста вратички, от които да се възползвате по време на мачовете, независимо от кой спорт са, стига да се предлагат в сайта. Ето и някои примерни стратегии за залози на живо в бет365, които познавам от собствения си опит:

 • Залози за голове през първото полувреме на футболни срещи – при доста от мачовете пада поне по едно попадение през първите 45 минути, така че това е добра опция за залог. Удачна е с по-високи коефициенти, когато минат около 20 минути от срещата и все още няма попадение.
 • Залози на корнери – още една много добра стратегия, която може да се използва в сайта на bet365, понеже за всички по-големи събития и първенства със залози на живо се предлагат пазари за ъглови удари. Разбира се, тук трябва да следите как се развива срещата, кой отбор атакува повече, дали атакува по крилата и дали силно се нуждае от попадение. Тогава корнерите са доста добър залог, а освен това има конкретни отбори, които почти винаги правят мачове с доста ъглови удари.
 • Залози за фаворита, но с висок коефициент – при тази стратегия имате възможността да заложите за победа на фаворита в дадена среща, чийто коефициент преди началото на мача е от порядъка на не повече от 1.50. Често пъти тези фаворити не успяват да отбележат ранен гол в срещата и ако резултатът е равен до към 60-70 минута, ставката за победа на този фаворит ще е доста добра, обикновено над 2.00. Това е много добра възможност, като се има предвид, че аутсайдерът ще е с изхабени сили и повечето пъти се случва така, че да не издържи.

Това са само част от възможностите, които аз лично съм изпробвал при залозите си на живо в bet365. Някои от тях могат да се приложат и в други спортове, различни от футбола. Всеки от вас може да открие още опции, от които да се възползва при залаганията в реално време с бет365. Букмейкърът е предоставил всичко нужно за целта, понеже платформата му предлага наистина професионална и качествена услуга.


Използване на cash out

В сайта на bet365 опцията се нарича “Затвори залог” и е налична за доста спортове. Аз съм я ползвал при залози на футбол, тенис, хокей и баскетбол, но тя е налична и за други дисциплини. На нея също може да базирате стратегията си за успех. Чрез cash out от bet365 имате възможност да минимизирате загубите си или да си осигурите чиста печалба, контролирайки своите залози. Често пъти именно опцията кеш аут ме е спасявала от загуби, така че тя е изключително полезна за клиентите.

Рядко използвам cash out опцията, за да минимизирам загубите си, понеже така или иначе съм заложил конкретната сума, но за сигурна печалба кеш аут-а е топ опция. Често пъти, когато ми е останала една селекция в множествения ми залог, съм използвал функцията за затваряне на залога. По този начин си осигурявам печалба и не мисля за изхода от оставащото събитие. Сред другите предимства на използването на кеш аут от бет365 за вашите стратегии са възможностите за частичен и автоматичен cash out.


Печалби с bet builder

Функцията е една от най-новите в сайта на букмейкъра и смея да твърдя, че е много добра опция за стратегически залози в bet365. Позната е още като “Създай залог” и е налична за футболни мачове. Чрез нея имам възможност да комбинирам различни пазари от конкретно събитие в един-единствен. Всеки добавен маркет увеличава коефициента за залога. Лек недостатък е, че създаденият залог не може да се комбинира с други събития, но пък от друга страна, това е положителен факт. Причината за това намирам в тезата, че Bet Builder-а позволява да създаваме залози върху само едно събитие, т.е. залогът ни зависи единствено от това събитие, а не от няколко такива.

Успешна стратегия за печалба с bet builder опцията на Bet365 е използването ѝ за мачове, в които познавате отборите и играта им. По този начин ще може да конструирате залог, който да ви донесе успех.


Залози с live streaming

пряко предаване

В платформата на Bet365 има и възможност за пряко предаване на множество спортни събития. То е достъпно само след bet365 регистрация и депозит в акаунта. При последната ми проверка на опцията в сайта установих, че всяка година чрез нея се предават повече от 140 000 събития. Множество футболни първенства, тенис турнири, баскетболни лиги и други шампионати са налични с пряко видео предаване. То може да бъде чудесен помощник в стратегиите ви за залози на живо.

Прякото предаване много пъти ми е било в полза, понеже то ми показва как се развива срещата в реално време. По този начин всеки има шанса да анализира представянето на отборите или играчите не само като цяло в двубоя, но и в конкретен период от него. Това пък позволява да изберете по-точна прогноза от наличните маркети на живо.


Повече печалби чрез специални бонуси

Предимствата, които ни дават спортните залози в сайта на bet365, не се изчерпват единствено с функциите и опциите на платформата. Сред актуалните bet365 оферти за регистрирани играчи има такива бонуси, които добавят допълнителна печалба към залозите ви. Ако използвате подобна стратегия, имате шанса да добавите допълнителни проценти към своята стандартна печалба.

Ако използвате тази стратегия за залози в bet365, ще трябва да се съсредоточите само върху конкретни шампионати, спортове и пазари. Има ограничения при тези специални бонуси, с които трябва да се съобразите.


Заключение

Залозите на спортни събития в сайта на bet365 предоставят разнообразие, което може да бъде в основата на много успешни стратегии. Разбира се, букмейкърът има и някои минуси, понеже се слави с репутация на оператор, който лимитира успешните си потребители. Ако обаче залагате разумно и прибягвате до разнообразни типове предвиждания, има голям шанс да остане незасегнати от рестрикциите на букмейкъра. Ако използвате залози, които изглеждат като по шаблон, твърде вероятно е да получите ограничение на акаунта си в който и да е сайт за залози. Мисля, че е по-важно да се съсредоточите към възможностите за реализиране на успешни стратегии за печалби от залозите в сайта на bet365. Такива определено не липсват, така че остава само да опитате различните начини и да намерите подходящия за вас.

Към сайта на bet365

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.