Илиан Илиев показа състава за мача с Левски

0
Черно море
Снимка: chernomorepfc.bg

Започналите за Черно море при победата над Дунав Русе в контролния мач на „Тича“ до голяма степен ще са и титулярите в първия пролетен двубой с Левски другата събота във Велико Търново. В този състав са възможни само две промени – Георги Георгиев да замени Иван Дюлгеров на вратата, а Цветомир Панов да бъде ляв бек вместо новото попълнение Александър Василев.

Иначе другите, на които Илиан Илиев ще гласува доверие по схемата 4-2-3-1, са: Виктор Попов, Живко Атанасов, Петър Босанчич, капитанът Васко Панайотов, Арлинд Дакай, Велислав Василев, Мазир Сула, Алекс Фернандес и Исмаил Иса.

Прави впечатление, че в тази единайсеторка има трима футболисти, които са играли за „сините“. Това са Живко Атанасов и Васко Панайотов, които дори са юноши на Левски, както и Исмаил Иса. 

Дебют за варненския тим пък ще запише халфът от Швейцария Арлинд Дакай, който със своя футболен интелект вече се превръща в любимец на феновете на Черно море. Освен че знае какво да прави с топката и да пресиар умело, срещу русенци Дакай показа, че е и майстор на атрактивните удари. Той изпълни великолепно задна ножица и само сантиметри го разделиха от феноменален гол.

Със сигурност в групата на Черно море за старта на сезона ще попадне и завърналият се в родното гнездо Атанас Илиев. Очаква се обаче централният нападател да влезе в игра срещу Левски през второто полувреме, тъй като няма да е максимално подготвен и до тази среща ще е направил малко тренировка с топка. В клуба обаче са убедени, че физически Наско ще е готов и бързо ще се върне игровата практика с мачовете, за да се превърне в така желания водач на атаката, който Черно море дълго чакаше.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.