ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЕВРО 2024 прогнози – завидна успеваемост след първия кръг!

0
Фенове на Шотландия
Снимка: БТА

Първият кръг от Европейското първенство по футбол в Германия вече е история. Станахме свидетели на много интересни мачове, от които болшинството се превърна в триумф на офанзивната игра. Спортните журналисти на Nostrabet ви представят специален материал преди всяка среща от шампионата, а в неговия край даваме своите прогнози.

След първия кръг можем да се похвалим с 15 успешни и 8 загубени бета за впечатляващите 65.20% успеваемост!

Най-добрият ни „улов“ са мачовете Словения срещу Дания, Италия срещу АлбанияГермания срещу Шотландия и още. Секунди ни делиха да запишем 3/3 в прогнозата ни за Португалия срещу Чехия, където ви предупредихме за предстоящите мъки на „мореплавателите“. Все пак те взеха своето в добавеното време, но пък останалите две наши предложения се отплатиха подобаващо.

Така влизаме във втория кръг от груповата фаза с високо вдигната глава. Вече разгледахме първите мачове от него, а материалите са налични в раздела ни Европейско първенство по футбол. Надяваме се да поддържаме високо зададения стандарт и да оправдаем очакванията на взискателната ни аудитория.

Не пропускайте и прогнозите на нашите типстъри, които с дългогодишния си опит в бетинг индустрията са наясно с всички тънкости и похвати. Всеки един от читателите ни пък би могъл да покаже своите познания в NOSTRABET TIPSTERS LEAGUE EURO 2024 – където участието е напълно безплатно, а паричният награден фонд е много примамлив!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.