ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЕВРО 2024 прогнози – почти излязохме сухи от груповата фаза

0
Дания
Снимка: БТА

Минното поле на последния кръг от груповата фаза на ЕВРО 2024 вече е в историята. Време е за равносметка след серията от срамни представяния на водещите отбори, равенствата и големите изненади. Спортните журналисти на Nostrabet ви предлагат специален материал преди всяка среща от шампионата, а в неговия край даваме своите прогнози.

Сбогувахме се с нашата успеваемост от 65.20% и това не е приятно, но тепърва започва същинската фаза и целите са високи. При последното завъртане в групите отчитаме 9 от 20 успешни прогнози за 45%. Целта не е изпълнена, но все пак трябва да вземем предвид, че цели 7 мача завършиха наравно. По презумпция този знак е най-труден за предвиждане.

Затова и особено сладки бяха попаденията при нашите прогнози за Словакия – Румъния, Дания – Сърбия и Нидерландия – Австрия. При последния споменат правилно ви насочихме към силния австрийски отбор и се поздравихме с двоен улов. Излишно е да коментираме фиаското на словаците и съседите румънци, където темпото бе като за летен излет сред природата. Футболистите едва не отвориха по една бира към края на „мача“.

Какво следва?

Продължаваме с високо вдигнати глави в същинската част от турнира, където вече отборите няма да си правят сметки и да пестят сили. Очакваме всеки да се раздава максимално, защото при грешна стъпка ще стяга багажа за вкъщи. 

Nostrabet все така ще ви запознава в детайли с мачовете от футболното събитие на годината. От нашите материали можете да научите интересни факти, новини и статистика. След тях бихте могли да изградите по-ясна прогноза за срещите, а ние ще ви улесним, като ви насочим към най-актуалните пазари.

Шоуто трябва да продължи!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.