10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бруно Акрапович урежда Левски с млад футболист

0
Джавад-Ел-Джамили

Ръководството на Левски е много близо до привличането на офанзивен футболист, който може да играе зад нападателя и по двата фланга. Става дума за 20-годишния Джавад Ел Джемили, който в момента се подвизава в последния в кипърското първенство Акритас. Наставник на този отбор е познатият у нас Бруно Акрапович, който в бивш треньор на ЦСКА и Локо (Пловдив).

Ел Джемили е мароканец с испански паспорт, който е роден в Барселона и е юноша на Еспаньол. Той има договор до лятото на тази година, а в момента се водят преговори да премине на „Герена“. Българският тим се опитва да го привлече като свободен агент, но може да се стигне и до плащане на минимална сума за трансфер.

Мароканецът записа мача този сезон в Кипър, като отбеляза два гола. Станимир Стоилов е харесал футболиста и вече е разговарял с Акрапович, който също е казал добри думи за него.

До момента сините привлякоха трима нови – Рикардиньо, Кристиан Димитров и Асен Чандъров. Георги Миланов бе продаден на Ал Дафра, а интерес има към Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Андриан Краев и Филип Кръстев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.