ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Betano Watch Party – новата опция за споделено изживяване от Бетано

0
betano watch party опция
Betano Watch party функционалност

Betano Watch Party е поредното откритие на онлайн букмейкъра Бетано за България. Операторът създава нова опция за споделено изживяване на тръпката от спортния събития. Чрез Watch Party функционалността, ще можете да гледате избран от вас мач с видео на живо от Бетано мобилно приложение заедно със своите приятели и то напълно безплатно. Как става това и какви са условията, ще ви разкрия в следващите редове.

Гледай с Betano Watch party


Какво представлява Watch Party от Betano?

Бетано Watch party е опция в мобилното приложение на оператора, която позволява на потребителите да се свържат и да гледат заедно избрано от тях спортно събитие с картина на живо. Функцията не е налична през десктоп версията на сайта или пък мобилната версия. Единствено betano app за Android/iOS позволява да създадете подобна група, където да съберете приятелите си и да гледате заедно конкретно спортно събитие.

Betano предава с картина на живо множество спортове и събития, така че независимо дали с приятелители си обичате да гледате заедно футбол, баскетбол или пък тенис, вече ще може да го правите вкупом и от разстояние с помощта на Betano мобилно приложение.


Как се активира Betano Watch Party?

Активирането на Бетано опцията за споделено изживяване става през апликацията. За тази цел, първо трябва да я изтеглите на устройството си и да имате регистрация в Betano. След това, последвайте тези стъпки:

  1. Отворете мобилното приложение на Betano.
  2. Изберете спортна среща на живо с пряко предаване от наличните маркети.
  3. Докоснете бутона „камера“ за създаване на нова група за споделено гледане.
  4. betano watch party активиране
  5. Изберете бутон „Създаване на нов“ и ще получите линк за споделяне на видеото.
  6. betano watch party създаване
  7. Изпратете го на своите приятели и когато те кликнат върху него, ще се присъединят към вашето Watch Party.

Имайте предвид, че Betano приложението ще изиска от вас да разрешите използването на микрофона и камерата на вашето устройство, за да се свържете и изживеете изцяло тръпката от споделеното видео.


Какви са условията за използването на Betano Watch Party?

Функцията на Бетано се предлага с някои условия, на които е добре да обърнете внимание. В промоционалната страница на опцията ще откриете всички правила, но ето и кои са най-важните от тях:

  • Betano Watch Party опцията е достъпна единствено за регистрирани, активни и верифицирани потребители. Функцята е напълно безплатна.
  • Бетано споделено видео изживяване може да се активира единствено през мобилното приложение на оператора (ако скоро не сте го актуализирали, обновете версията на приложението си, за да получите достъп до услугата).
  • Всеки потребител може да бъде поканен към конкретна стая чрез генерирания линк за покана.
  • Общият брой потребители в една стая е 9 по едно и също време.
  • Използването на опцията изисква да имате достъп до функцията пряко предаване, която изисква положителен баланс по сметка.
  • Забранено е разпространението на незаконни материали или други нарушаващи поведението практики посредством опцията Watch Party.

Watch Party на Бетано е поредната новост, за която операторът заслужава поздравления. Функцията предлага ново ниво на изживяване, което вече може да споделите със своите приятели. Потопявайки се в атмосферата на конкретно спортно събитие, вие не само можете да споделите преживяването, но и да обмените идеи, прогнози и коментари по отношение на събитието. А с изобилието от спортни срещи с опция за видео на живо в платформата на Betano, възможности за създаване на Watch Party стая няма да ви липсват.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.