Бонус 300 лв.
% Процент 100%
Врътки 5x
Мин. Коеф. 1.50
Мин. Депозит 10 лв.
Рейтинг 3.8/5
Betano Cash Out – Как да затворим залог?
Рейтинг 3.8 от 4 мнения
Валиден за : 10 май 2022
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.

Betano Cash Out – Как да затворим залог?

betano кеш аут функция

Залаганията винаги включват тръпката на неизвестността, защото спортът крие редица подводни камъни, които може да ни дарят с невиждана радост, но и с голяма печал. Затова обаче редица компании са измислили начин, по който да минимизират риска за своите клиенти. Новото попълнение на българската хазартна сцена Betano не прави разлика, а напротив – също мисли за верните си потребители. Един от начините да се постигне това е чрез Betano Cash-out опцията, която е известна на повечето запалени хазартни фенове. В следващите редове ще видим какво представлява и кога е препоръчително да я използвате.

Вход в Betano


Концепцията на кеш-аута

По своята същност, възможността за т.нар. Cash-out представлява шанс за залагащия да се откаже преждевременно от прогнозата си, без да претърпи ненужни щети по финансовото си благосъстояние. Betano Cash-out може да ни „удари рамо“ в онези моменти, в които усещаме потенциалния провал на залога си и не искаме да гледаме как неблагоприятното събитие завършва. Ако само един мач не ни излиза, но пък виртуалният кеш-аут показва, че няма да понесем загуби, ако изтеглим залога си, то получаваме златна възможност да запазим средствата си за други предположения. Освен това, тази възможност също е изключително удобна и ако залогът ни върви добре, но не желаем да чакаме до последния съдийски сигнал, знаейки, че всичко може да се обърка много бързо.


За кои спортове важи опцията?

Betano предвижда широка употреба на Cash-out опцията, без да поставя конкретни ограничения за първенства, дивизии и прочие. Брандът е предвидил да може да се възползвате в случай на залози за спортни мероприятия от секциите футбол, баскетбол, тенис и хокей на лед. Чудесно допълнение за всички клиенти е и възможността да прибегнем до кеш-аут и при залагания на живо.


Как се използва betano cash out?

Cash out функцията в сайта на Betano Спорт е активна за поставени залози във вашата сметка. Когато отидете в раздела с активните ви залози, които все още са неуредени, за тях може да откриете Кеш аут, ако той е наличен. Cash-out опцията може да се активира с избирането на бутона за затваряне на залога, точно след селекциите във вашия фиш. Самата опция показва и сумата, която Бетано ви предлага в момента за затваряне на залога. Ако вашите селекции се развиват добре, може да получите оферта за кеш аут над своя залог и да приберете определена печалба. Ако обаче мачовете не протичат според първоначалните ви прогнози, cash out офертата може би ще бъде под сумата на вашия залог. Все пак, така може да минимизирате загубите.

Използването на Betano кеш аут се случва в следните стъпки:

betano cash out услуга
  1. Отворете раздела с активните ви залози на спортни събития в Betano;
  2. Изберете своя залог и вижте дали за него се предлага Кеш аут сума;
  3. Ще забележите бутона за затваряне на залога;
  4. Изписана е и сумата за предварителното затваряне с Cash out;
  5. Ако сте удовлетворени от сумата, просто изберете бутона за затваряне на залога ви;
  6. Само след няколко секунди Betano ще уреди вашия залог и ще преведе сумата на кеш аут-а по вашата сметка.

Към Betano Спортни залози


Има ли ограничения при използването на опцията?

Betano налага спирачка по отношение на използването на Betano Cash-out само доколкото става въпрос за залози, изпълнени в рамките на т.нар. „Betano Мисии“. Условията изрично предвиждат, че единствено уредените на краен резултат предположения може да бъдат считани при изпълнението на мисиите. В противен случай, в който използваме кеш-аут, няма да имаме възможност и да се борим за наградата си от съответната мисия – безплатен залог.

Има и още едно ограничение, поставено в правилата и условията за използване на betano Cash out. Става дума за правилото, при което, ако cash out сумата е по-малка от 5% от първоначалния залог, в този случай функцията за затваряне на залога няма да бъде на разположение.

Наличен ли е кеш аут за мобилни устройства?

Betano не налага никакви ограничения при използването на функцията Cash-out през мобилни устройства. По този начин, потребителите на betano app ще могат да контролират своите залози по всяко време, само с няколко клика на телефона си. Без значение дали използвате пълната версия на сайта или мобилната, Кеш аут на Бетано ще бъде на разположение като функционалност.

Поддържа ли се Автоматичен Cash out от Бетано?

Betano България позволява на своите потребители да използват автоматичен cash out за своите залози. С тази функция потребителите могат да настройват сумата, при която ще бъдат удовлетворени залогът им да бъде уреден автоматично. Ако в даден момент от развитието на срещите в талона ви сумата за кеш аут достигне настроената предварително сума, то автоматично залогът ще бъде уреден. Автоматичният кеш аут помага на потребителите да не преглеждат постоянно своите залози и дали сумата за затваряне е стигнала до желаните нива.

Предлага ли Betano частичен кеш аут?

Към момента Betano България не предоставя опция за частичен cash out на своите потребители. Някои други букмейкъри за България имат тази опция в арсенала си, но към момента Бетано не я предлага. Все пак, най-често използвана сред потребителите си остава пълната кеш аут опция, така че има резон и в това решение на бранда все още да не интегрира допълнителните cash-out разновидности. С наличието им обаче, Бетано ще покачи още повече нивото си.


Заключение за Betano Cash-out

Betano не изостава по никакъв начин от своите конкуренти и по отношение на кеш-аута. Всички, които желаят да си направят регистрация в сайта, ще бъдат удовлетворени от наличието на тази опция, която може да им спести много главоболия. А и с тази функционалност бетинг компанията отново изтъква точно колко професионално се отнася към всички детайли и прищявки на бъдещите клиенти.


Често задавани въпроси

За кои спортове може да използваме Betano Cash-Out?

Предложението важи за общо взето всички спортни мероприятия в рамките на секциите футбол, баскетбол, тенис и хокей на лед.

Може ли да използвам cash-out при залози на живо?

Предложението важи, независимо от момента на въвеждането на залога. Цели се максимално удобство за клиента.

Как да разбера за кои събития ще бъде наличен кеш аут?

Бетано не предлага опция за маркиране на точните пазари, подлежащи на cash out. Въпреки това, нашият опит доказва, че той е наличен за популярните опции за залог на водещите събития от класиращите се спортни дисциплини.

Каква е целта на Betano Cash-Out?

Идеята е потребителите да не трябва да чакат до края на събитията, за да уредят своите залози.

Ефективен ли е Betano Cash-Out?

Офертата може да спаси всеки клиент от превратностите на късните обрати по време на спортни събития.

От къде мога да активирам Cash-Out опцията?

Полето ще излезе точно до мястото, което показва на каква стойност може да изтеглиш залога си в момента, в областта на електронния талон със залози.

Последно обновяване:
Коментирай

Няма коментари.

Свързани статии

Nostrabet.com

Nostrabet.com

№1 сайт за анализи на букмейкъри и казина онлайн, както и бонусите към тях. Ежедневни спортни новини и футболни прогнози от истински експерти.