Афилиейт програма на Palms Bet

Palms Bet Афилиейт

лого на palms bet affiliateБукмейкърската компания Palms Bet предлага не само сайт за залози и игри, но и афилиейт програма за желаещите да промотират името на букмейкъра. Affiliate програмата на бранда е насочена към всеки, който разполага със сайт на спортна тематика или ревюта на букмейкъри. По този начин букмейкърът дава възможност на желаещите да рекламират неговите услуги, бонуси и предложения за забавление.

Афилиейт програмата на този букмейкър може да бъде определена като една от най-атрактивните сред всички лицензирани оператори в страната. Причините ще разберете в следващите точки от това ревю. Колкото до Palms Bet и неговата партньорска програма, бихме искали да отбележим, че тя дава доста възможности на потенциалните афилиейти и богати инструменти за промотиране.

В настоящото ревю ще ви разкажем повече информация за афилиейт програмата на Palms Bet и всички важни аспекти от нея. Ще разгледаме как става кандидатстването по нея, за какво трябва да внимават афилиейтите, как могат да промотират бранда и още други детайли от партньорството.

Към Palms bet Афилиейт


Регистрация на афилиейт акаунт

Всеки, който желае да стане част от афилиейт програмата на Palms Bet, първо трябва да премине през процеса по кандидатстване. Това става чрез попълване на специален формуляр. Него ще намерите на следния адрес – affiliates.palmsbet.com.

Тази регистрация е различна от създаването на акаунт в сайта за залози на букмейкъра. Повече за тази част може да научите в ревюто ни за Палмс Бет, където сме описали стъпките за отваряне на сметка и какви предложения ще намерите в сайта. Афилиейт регистрацията е съвсем отделен процес.

След като отворите affiliate сайта, следвайте тези стъпки, за да кандидатствате:


 • изберете бутона за регистрация от дясното меню или селектирайте бутона “Включи се” на началната страница;
 • попълнете нужната информация в съответните полета;
 • трябва да въведете данни за акаунта (имейл, потребителско име и уебсайт за рекламата), лични данни (име, фамилия, телефон и адрес) и допълнителна информация за запознаването ви с програмата;
 • накрая трябва да се съгласите с общите правила на афилиейта и да потвърдите желанието си за партньорство чрез избор на бутона за “Регистрация”;

palms bet affiliate регистрация

Когато изпълните тези стъпки, ще изпратите вашата кандидатура за разглеждане. Не е посочено време, в което ще получите отговор, но обикновено екипът на Palms Bet ще ви върне отговор на заявката до 48 часа след изпращането ѝ.

Ако вашата кандидатура бъде одобрена, вие ще получите възможност за вход в афилиейт платформата на букмейкъра. Така ще можете да рекламирате предложенията ѝ и да печелите заедно с нея. Ако вашата заявка бъде отхвърлена, значи сайтът ви не отговаря на условията на бранда. Това обаче е рядко срещан случай, ако възнамерявате да промотирате името на оператора чрез сайт, насочен към спортна или букмейкърска тематика.

Регистрация в афилиейт програмата


Изисквания и правила на афилиейт програмата

Преди да кандидатствате за партньорската програма на Palms Bet, съветваме ви да се запознаете с нейните правила и условия. Разбира се, до голяма степен те касаят времето след сключеното партньорство, но все пак ви препоръчваме да ги прочетете. Това може да направите от affiliate сайта на компанията. В следващите редове обаче ще ви запознаем с основните изисквания и правила на партньорството:


 • само тези, които са изпратили попълнен формуляр за партньорство, могат да получат одобрение и да започнат да си партнират с бранда;
 • афилиейтите са длъжни да работят с цел изпращане на клиенти към бранда и популяризирането му;
 • компанията се задължава да показва статистическа информация на своите партньори за всеки препоръчан от тях клиент;
 • препоръчването става чрез специален линк, банери или афилиейт код;
 • препоръчан клиент е такъв клиент, който се регистрира в сайта на Palms bet, след като е насочен към него от сайта на дадения афилиейт;
 • всички афилиейт партньори трябва да осигуряват поне по 2 нови регистрации в Палмс бет на всеки месец;
 • всеки афилиейт трябва да има поне 5 активни участника, които сам е препоръчал, във всеки календарен месец;
 • партньорството между двете страни не споделя собственост, а има за цел да развива и популяризира услугите и предложенията на Palms Bet;
 • в замяна на рекламата, по която афилиейтите работят, те получават комисиона от нетната печалба, която варира;
 • при прекратяване на афилиейт партньорство, партньорите трябва да премахнат всички линкове и банери, сочещи към сайта на букмейкъра;


Как работи партньорската програма на Palms Bet?

При одобрена кандидатура за Affiliate програмата на Palms bet, партньорите получават специален линк, с който да рекламират услугите на букмейкъра. Този линк може да бъде използван като „чист“ линк или пък да бъде внедрен в банер. Когато някой последва линка, кликайки върху него или банера, той отваря сайта на Palms Bet. В този момент системата на оператора отчита, че посетителят е насочен към сайта от конкретен афилиейт, разчитайки неговия код. Когато този посетител се регистрира в сайта на компанията, той става препоръчан от конкретния партньор и се превръща в част от препоръчаните от него клиенти. След това, на база залозите на клиента, афилиейтът получава положителна или отрицателна комисиона.

Наред с линковете афилиейтите на Palms Bet получават и специален афилиейт код, който могат да предоставят извън линка. Това също е начин за промотиране и пренасочване. Въпросните кодове, които се предоставят и които се крият в линковете, са уникални за всеки affiliate и посочват неговото участие в препоръчването на конкретен нов потребител.


Какви комисиони се предлагат?

Режимът за определяне на комисионите в сайта на Palms bet е сред най-добрите в бранша. Компанията може да има малък опит в индустрията, но определено е заела добри практики, с които да мотивира своите партньори. Нека видим и каква е комисионата за всеки афилиейт:

През първите 2 месеца комисионата за всеки се определя по следния начин:

Бонус месецКомисиона
Първи месец40%
Втори месец35%

След края на първите 2 месеца има друг метод, с който се определя размерът на комисионата. Той е следният:

Размер на нетна печалбаРазмер на комисиона
от 0 до 15 000 лева30%
от 15 000 до 30 000 лева35%
от 30 000 до 50 000 лева40%
над 50 000 лева50%

Това ще рече, че за всеки отчетен период вие може да получавате различна комисиона, която зависи от натрупаните нетни печалби. Един отчетен период се равнява на един календарен месец. Например, ако този месец натрупате 10 000 лева, ще получите 30% комисиона, а ако сте натрупали 20 000 лв., следователно получавате 35% комисиона.

Имайте предвид, че може да натрупате и отрицателна комисиона. Тя не се изисква от Palms bet да я изплащате, но ще се прехвърли за следващия месец. Докато не сте на положителен баланс, не можете да изисквате изплащане на комисиона. Минималният размер, който може да изискате, е 100 лева, като операторът ще ви изплати възнаграждението до 30 дни след определянето му. Добре е да знаете, че всички комисиони се изплащат в левове, така че ако регистрираната сметка е в друга валута, то се осъществява конвертиране спрямо дневния курс на БНБ.


Palms Bet афилиейт код

Всеки, който бъде одобрен за партньор на Палмс Бет, получава уникален афилиейт код, с който да се идентифицира. Това е един вид уникален идентификатор за партньорите. Обикновено, този код идва във вида на РВ-0009 или други букви и цифри, като всеки афилиейт може да намери своя код в профила си на платформата за промотиране. Този код може да се промотира индивидуално, но освен това е включен в линка, с който имате възможност да рекламирате услугите на бранда и да привличате нови потребители.

Как работи афилиейт кодът?
Въпросният код може да бъде използван по време на регистрация от препоръчаните клиенти. Има специално поле във формата на регистрация на акаунт в Палмс бет, в което се въвежда този код. Ако клиент се регистрира по този начин, той става препоръчан за партньора, чийто код е въвел. Така може да вземе и някой Palms Bet бонус код за нови клиенти, които сме описали в нашето специализирано ревю. Освен това обаче този код е интегриран и във всички банери и линкове, с които се промотират офертите и услугите на оператора. Той посочва точно кой партньор е препоръчал даден нов потребител към сайта на компанията.


Нашето мнение за афилиейт платформата

Когато разполагате с афилиейт акаунт към Palms bet, вече ще можете да разгледате и отвътре афилиейт сайта на компанията. Той е достъпен на адрес affiliates.palmsbet.com и от там става регистрацията ви като партньор. В същия сайт обаче използвате създадените потребителско име и парола, за да достъпите своя affiliate акаунт. Тогава ще имате достъп до много повече раздели.

Тук е мястото да добавим, че Palms Bet използва своя собствена афилиейт платформа. Малко букмейкъри действат така, защото повечето прибягват до готови решения. Palms Bet обаче събира в една платформа най-добрите практики в тази сфера и дава на своите партньори лек, бърз и удобен интерфейс за промотиране на сайта.

palms bet affiliate платформа

Основната навигация е позиционирана вляво. Там са главните страници за преглед на статистически детайли. Там е секцията с медията, която се предлага от Palms bet за промотиране името на бранда. Информацията за акаунта също е в лявата част, както и други основни раздели. В горния десен ъгъл се намира и бутон за профила ви.

Може би най-важната част от платформата е съсредоточена към разделите за статистика и реклама. Palms Bet предоставя на своите партньори възможност за преглед на богата статистическа информация за препоръчаните от тях играчи. За всеки играч могат да видят какви залози са поставени от него и каква комисиона са донесли, ако има такава. Показват се и данни за вида на залозите – дали са на спортни срещи или пък на казино игри. С цялата тази информация партньорите могат да анализират представянето си и да предприемат правилните ходове за бъдещото промотиране на оператора.


Как да промотираме Palms bet през тяхната платформа?

Рекламирането на услугите и предложенията от Палмс бет не е трудна задача. Дори специалният маркетингов линк за промотиране е достатъчен, но в допълнение Palms Bet предоставя още инструменти. Тях може да намерите в раздел Медия от афилиейт сайта.

palms bet affiliate система

Операторът предоставя различни инструменти за рекламиране. Налични са банери на предложенията и бонусите им. Самите банери са с различни размери, което предоставя удобство на партньорите, понеже имат избор и ще изберат този размер, който ще е удобен за техния сайт. Също така налични са както статични банери, така и анимирани банери с графики, които привличат вниманието още повече. Всеки партньор трябва да вземе или да генерира даде банер през своя афилиейт акаунт, за да може в самия банер да бъде внедрен неговият партньорски код.

Със сигурност Palms Bet е свършил добра работа по осигуряването на богат арсенал от възможности за реклама на услугите им за афилиейт партньорите си. Дали ще ги използват или не, е избор на всеки партньор, но фактът, че те съществуват в този си вид, е показателен за желанието на букмейкъра да помогне максимално на своите партньори.


Изплащане на комисиони

Всеки партньор трупа сума под формата на комисиони за направените залози от препоръчаните от него играчи. Самите комисионите се обновяват на няколко часа, а изплащането им става на месечна база. Важното е партньорът да разполага с минимум 100 лв. в своя афилиейт акаунт, за да получи изтегляне на своята сума.

Към момента единствената опции за изплащане на комисиони е чрез банков трансфер. Това донякъде е минус за компанията, понеже е добре да внедри и други платежни системи, които да бъдат в удобство на афилиейтите, но все пак банковите трансфери са надеждни и сигурни.

В правилата на компанията за афилиейт програмата ясно е посочено, че всички отрицателни комисиони се прехвърлят за следващия месец. Отрицателните комисиони не се изискват от партньорите, но докато не получат отново положителен баланс, те няма да могат да правят заявки за теглене.


От Палмс Бет не са забравили и поддръжката за своите партньори. Компанията разполага със специален отдел, който се грижи изцяло за благото на всеки афилиейт. Обикновено има един главен мениджър, т.нар. афилиейт мениджър, който се занимава с всички въпроси около партньорската програма. Той контактува с всички афилиейти и им помага при възникнали проблеми със сайта или нещо друго, касаещо партньорската програма.

Поддръжката за всички афилиати в Palms Bet е на високо ниво, точно както приляга на един сериозен онлайн оператор за спортни залози и казино игри. Все пак идеята на афилиейта е двете страни да работят съвместно, за да постигат по-добри резултати.


Начини за контакт с affiliate мениджър

Всеки партньор или желаещ да стане такъв има няколко начина на разположение за задаване на въпроси по отношение Affiliate програмата на Palms Bet. На тези въпроси ще ви отговори афилиейт мениджърът. Ето ги и начините за връзка:


 • телефон: 0884721192
 • имейл адрес: affiliates@palmsbet.com
 • адрес на офиса: гр. София, район Илинден, ул. “Кукуш” 7
 • име на мениджъра: Станислав Иванов

Оценка за Palms Bet афилиейт програмата

Вече знаете всички основни характеристики на партньорската програма, която Palms Bet предлага. Ако желаете да се пробвате с нея, може да кандидатствате за партньор още сега. Добрата новина е, че няма да сгрешите, понеже този букмейкър е млад и има много сериозни амбиции за развитие. Освен всичко, предлаганата партньорска програма е с добри условия, които ще се понравят на повечето от вас. В допълнение отчитаме и широката гама от инструменти за промотиране, които са налични за всеки партньор. Като единствен недостатък можем да отбележим, че липсва широк набор от опции за изплащане на комисионите, което може да не се хареса на някои партньори. Все пак мнението ни е, че това е една напълно професионална Affiliate програма, която заслужава оценка 9 от 10 за услугите, които предоставя.

Пробвайте Palms bet афилиейта

0 коментара за “Афилиейт програма на Palms Bet

Публикуване

  Няма мнения, бъдете първия коментирал!