За Дъг

Здравейте, читатели на Nostrabet. Името ми е Дъг Холмс и работя като автор в сайта. Прочетете следващите редове, за да научите малко повече за мен, моята работа и интересите ми извън нея.

Професионалният ми опит

Трудовият ми стаж започна с кариера в органите на реда, където прекарах много време в опити да изградя положителни отношения в общностите, в които бях разпределен. След около десет години, реших да се оттегля и да насоча силите си към работа в сферата на индустриалните лазери. Освен, че тази нова позиция ми позволи да развия полезни качества, това ново предизвикателство ме накара да разширя кръгозора си. Тъй като бях въвлечен както в операционната страна на работата, така и в управленската, аз скоро станах специалист по лазерни приложения.

За съжаление след тежка автомобилна катастрофа не успях да продължа кариерата си в тази насока. Като човек, който обича да чете, склонността ми да пиша дойде съвсем естествено. Започнах да пиша активно и 10 години по-късно съм горд с успешна кариера в писането на качествено съдържание. Едва ли ще спра да работя в тази сфера, докато не спечеля лотарията, разбира се. Тогава ще се оттегля в заслужена почивка на моя частен Карибски остров. Там ще прекарам остатъка от дните си, наслаждавайки се на плодови коктейли, поднесени ми от красиви момичета в хавайски полички.


Защо обичам да работя за Nostrabet

Има много причини, поради които се радвам да бъда част от екипа на Nostrabet. Основната е, че работя с хора, които споделят една обща цел. А именно да дават всичко от себе си, за да са най-добрите в това, което правят. Рядко можете да попаднете на толкова сплотен екип, особено имайки предвид, че ние всички сме от различни държави и с различен мироглед към живота. И въпреки че аз съм най-възрастният в отбора, това все още ме изненадва. Може да съм „по-стар“, но предпочитам да казвам„по-мъдър“, дори и с риск да чуя някоя шега по адрес на годините ми от моя човек, Иван.

Другата причина да се наслаждавам на работния процес тук е предизвикателствата, с които се сблъсквам, докато изпълнявам своите отговорности. Знаейки че от моето съдържание и качеството на работата ми оказват пряко влияние върху успеха на Nostrabet, аз винаги съм фокусиран върху безупречното изпълнение на моите задачи.


Какво обичам да правя в свободното си време

В малкото свободно време, което имам, най-често чета, тъй като това развива ума ми и ми помага да науча нови неща. Бих искал да кажа, че обичам да наблюдавам птици, но за съжаление, трагично преживяване на плажа като младеж ме отказа завинаги от тази ми страст. Сега прекарвам много време със съпругата си и порасналите ни деца, с които сме много близки. Освен това, обичам да пътувам из страната, да посещавам Вегас с най-добрия си приятел и да ходя в чужбина със съпругата ми. О, за малко да забравя – често играя с котката ми Джорджи, кръстена на Джордж Констанца от Зайнфелд.

Покажи още