Успешни стратегии за залози и печалби от bwin

В България има не един или два лицензирани онлайн букмейкъра. Това дава шанс на играчите да избират от няколко компании, но пък в същото време ги поставя пред труден избор на най-правилния букмейкър. Всеки един сайт за залози има различни предложения и предоставя разнообразни стратегии за успех. Онлайн букмейкърът bwin е един от тях, като той е сред водещите оператори за български играчи. В следващите редове ще разгледаме какви стратегии за спортни залози могат да се използват в сайта на този оператор.

bwin стратегии за залози
Съдържание
СъдържаниеTOP

Bwin спортни залози

Една от причините за възможността да реализирате успешни стратегии за залози в сайта на bwin, е именно неговата спортна секция. Там потребителите на бранда ще могат да се насладят на изобилие от възможности. Броят на спортовете в раздела надхвърля 30, а към всеки спорт ще намерите множество шампионати и турнири, за които се предлагат събития. Спортната секция на bwin е подредена интуитивно и предоставя лесна навигация за потребителя. По този начин той лесно и бързо може да достъпи наличните опции за залози към всяко едно събитие.

Откъм видове първенства за залози в сайта на bwin, можем да отчетем наличието на всички водещи шампионати. Някои по-нискоразредни лиги може и да отсъстват от менюто, но пък те не са сред най-търсените от залагащите. По-важното е, че към наличните събития има най-разнообразни маркети за залози и коефициентите са високи.

Вход в Bwin Спорт


Предимства и недостатъци на букмейкъра

Както всеки един онлайн букмейкър, и bwin има своите плюсове и минуси. Ще разгледаме кои са основните от тях, що се отнася до спортните залози от bwin.

 • Плюсове
 • Над 30 спорта за залози
 • Всички водещи събития и турнири са налични
 • Разнообразни опции за залози към всеки мач
 • Залози на живо с пряко проследяване
 • Cash out опция
 • Пряко предаване на спортни събития
 • Статистика преди и по време на мачовете
 • Бонуси за спортни залози
 • Сравнително високи коефициенти
 • Минуси
 • Някои от по-задните дивизии и нискоразредните шампионати липсват
 • Събитията за залози на живо са по-малко на брой спрямо други сайтове

Това са основните положителни и отрицателни качества на букмейкъра bwin, когато става дума за спортни залози. Ако желаете да съпоставите характеристиките на оператора с тези на други сайтове, може да използвате нашия инструмент за сравняване на букмейкъри, където може да прегледате до 5 оператора едновременно. По този начин ще прецените за себе си кой от лицензираните сайтове за български играчи е най-подходящ за вас.


Успешни стратегии

Сред изобилието от възможности за спортни залози, което bwin предлага, залагащите могат да открият най-различни опции за игра. Всички те могат да бъдат в основата на една или друга стратегия за успех. Важното в случая е да се извлече максимума от опциите в сайта на bwin. Там може да базирате и други стратегии, които са насочени към определен спорт или система. Нашата цел обаче е да ви представим водещите стратегии за успешни залози в сайта, които са уникални за самия него или поне не се срещат на много места.


Стратегия за залози на живо

Разделът за спортни залози в реално време от bwin ще ви предложи едни от най-добрите възможности, които може да срещнете сред сайтовете за залози онлайн. Платформата на букмейкъра е популярна със своята уникалност, понеже предоставя много добър интерфейс и разнообразие от възможности за игра. Ако обичате да залагате на живо на водещите събития от различни спортове, то bwin е много добра опция за вашата стратегия.

bwin стратегия за залози на живо

При залозите на живо в сайта на bwin ще може да се насладите на пряко проследяване на резултата от всички налични събития. Отделно от това, системата предлага анимация с графики на случващото се в срещите, а за конкретни събития има и пряко предаване с видео на живо. Разделът предоставя възможност за преглед на събитията в различни варианти, като най-популярните са преглед на едно събитие и мулти изглед. Друго предимство на раздела на живо от bwin е наличието на статистика в реално време от събитията, която може да ви бъде от полза при избора на залог. Що се отнася до маркетите пък, за тях също можем да отчетем, че са доста разнообразни и определено ще ви предоставят възможност за избор. Добрата новина е, че всичко изброено е налично и през безплатното Bwin мобилно приложение, така че всеки залагащ ще може да се възползва от своята стратегия за залози на живо в сайта и в движение. По този начин няма да изпускате залог.

Платформата за залози на живо от bwin може да не е изпълнена с най-разнообразните събития, но всички качества, които притежават наличните срещи, си заслужават. Оценяваме високо секцията за залози в реално време на букмейкъра и я препоръчваме на залагащите.


Стратегия за залози преди мач

Към стратегиите за залози в сайта на bwin можем да отчетем и тази за прогнози преди началото на събитията. Но защо да базирате подобна стратегия точно в сайта на този букмейкър? Отговорът на този въпрос се крие в коефициентите за събитията и в наличните опции за залози.

Bwin е един от онлайн букмейкърите с най-добри коефициенти за събития от света на спорта. Това ви дава възможност да реализирате по-добри печалби, залагайки в сайта. Отделно от това, компанията се определя и като една от най-щедрите, когато става дума за налични маркети към събитията. Знаем, че всички водещи сайтове за залози предлагат опции за краен резултат и брой голове. В Bwin обаче се срещат и други интересни възможности, които не могат да се открият навсякъде. Точно поради тези причини букмейкърът е добър избор за вашата стратегия за залози преди началото на събитията – заради по-добрите коефициенти и разнообразните маркети.


Печелете повече с множествени залози

Една от уникалните възможности за успешна стратегия за спортни залози в сайта на bwin е свързана с поставянето на предвиждания на комбинирани събития. Тези комбинации са познати в сайта като Combi+ и предлагат значително по-високи коефициенти. В самата си същност, повечето от предлаганите комбинирани пазари представляват залог от тип акумулатор, при който букмейкърът предварително е избрал победителите, комбинирал ги е и ви предлага общ коефициент за тях. Тази възможност за стратегия може да се сметне и като част от наличните Bwin bonus промоции, понеже предоставя подобрени ставки. Въпреки това обаче, ние гледаме на нея като възможност за успешна стратегия, с която да спечелите повече.

Да речем, че си харесате три мача от света на футбола и изберете победителите от тях. В сайта на bwin същите три избора за победители в мачовете могат да са комбинирани в един пазар. Тогава ще си струва да ги заложите там, понеже коефициентът ще е значително по-добър.


Възползвайте се от завишените коефициенти

bwin завишени коефициентиДруга стратегия за залози от bwin, която също е свързана с по-високи коефициенти за събитията, може да бъде срещната в сайта в раздела с Price Boost събитията. Там букмейкърът събира конкретни пазари ежедневно, за които завишава значително предлаганите коефициенти. По този начин потребителите могат да се възползват от тези ставки и да реализират по-добри печалби. Стратегията е особено подходяща за почитателите на сингъл залози, понеже чрез завишените коефициенти на едно събитие ще могат да запишат по-високи суми на възвръщаемост от залога си.

Предложението за boost–натите коефициенти от bwin е наистина добро за залагащите и си заслужава вниманието. То дава една добра възможност за успешна стратегия на залагане.


Заключение

Онлайн букмейкърът bwin е един от лицензираните оператори за България, чиито предложения за спортни залози впечатляват. Компанията се е постарала да създаде богат и интуитивен раздел за спортни залози, в който залагащите могат да открият най-различни стратегии за успех. По-горе ви разказахме за най-популярните от тях. Всеки сам може да открие и своя стратегия за залози в bwin, която да работи за него и да му носи успех.

Вярваме, че сме ви посочили правилния път за реализирането на успешни залози с bwin, така че ви желаем успех със залозите ви в сайта.

Към сайта на bwin

Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.