Сент Етиен търси три точки от Лориен

0
прогноза 1
Неделя 24 април 18:00 ч.

Сент Етиен ще се опита да продължи с възхода при домакинството си на Лориен.

Сент Етиен все още се надяват на участие в Шампионската лига и вече нямат право на грешки. Тимът не допуска гол в четвърти мач, но и в атака вече не вкарва толкова.

Все пак в последните си 2 двубоя бившият тим на Мишел Платини спечели с по 1:0. Лориен пък направиха хубав мач с ПСЖ, макар да паднаха с 0:1 през седмицата. Тимът играе с трима халфа и един нападател и системата работи добре.

Лориен никога не е гонил голямо притежание на топката и разчита на бързината си. Гостите обаче няма за какво да играят, макар вече да развалиха сметките на Каен и Тулуза.

Сент Етиен пък са с крилото Хамума на Линия и бека Теофил-Катерин в отбрна. Лориен ще са без Росе и Мусаву-Кинг, както и ключовиян ападател Варис. Капитанът Латуа обаче се завръща след тежка травма.

Прогноза 1.

Добри коефициенти в:
коефициент ефбет
коефициент betfair
коефициент спортингбет
Видяно 11 пъти
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.