Ясен Йорданов пита: Мога ли да залагам след промените в рекламата на хазарта?

Ясен Йорданов
Ясен Йорданов
Здравейте! Интересувам се дали новият закон за хазарта влияе на спортните залози - мога ли да продължа да залагам в букмейкърските сайтове?
Nostrabet Екип
0

В рубриката ни Попитай Експерт се включи още един въпрос, който идва от Ясен Йорданов и пълното му съобщение гласи: „Здравейте! Интересувам се дали новият закон за хазарта влияе на спортните залози – мога ли да продължа да залагам в букмейкърските сайтове?“.

Краткият отговор на въпроса е – Да, ще може да продължите да играете в букмейкърските сайтове. Нека обаче обясня и какво точно се забранява.

На 14.05.2024 г. в „Държавен вестник“ бяха обнародвани някои промени в Закона за хазарта, част от които свързани с рекламата на този бизнес. Тя се забрани в онлайн медиите, телевизиите, радиата и вестниците. Закона включва и други забрани и разрешения, за които може да прочетете повече в материала на lex.bg. Три дни след обнародването в държавния вестник, промените влязоха в сила.

Промените са свързани с рекламата на хазартните оператори, а не толкова с предложенията им и възможностите за залози, като цяло. Сайтовете за онлайн залози и игри продължават да съществуват, като Ви препоръчвам да се спрете само на лицензирани оператори. Може да продължите да залагате в любимите си сайтове, понеже към този момент няма ограничения при тях.

Целият екип на Nostrabet винаги апелира за отговорен хазарт и приканва към разумни залози!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.