Сузана пита: Не ми позволява да вляза в бетано да използвам наградите защо?

Сузана
Сузана
Не ми позволява да вляза в бетано да използвам наградите защо?
Nostrabet Екип
0

Рубриката „Попитай експерт“ на Nostrabet продължава да помага на потребителите с техните затруднения в света на онлайн залаганията и поредното питане идва от потребител Сузана, която пита следното: „Не ми позволява да вляза в бетано да използвам наградите защо?“.

След като не е избран конкретен експерт за отговора, за него ще се погрижа аз, Кристиян Кюлюнков, тъй като Betano е един от фаворитите ми като сайт за онлайн залози в България и го познавам достатъчно добре.

От така поставения въпрос оставам с впечатление, че проблемът се корени в самото активиране на наградите от Betano. Ако това е проблемът, препоръчвам да се логнете в сметката си и да прегледате личния си профил, където е разположен раздел „Оферти“. Там са подредени отделни секции за налични бонуси в момента, активни оферти или изтекли бонуси. Ако имате активен бонус, той ще се покаже там и ще може да проследите докъде сте прогресирали с него.

betano профил - активни бонуси

Друга възможна причина за недопускане до определен бонус е, че не сте изпълнили условията и правилата на конкретната промоция. Всеки Бетано бонус има определени изисквания, които е добре да сте изпълнили, преди да може да получите и играете с бонуса.

Ако се съсредоточим върху първата част от въпроса, която гласи „Не ми позволява да вляза…“, разбирам, че проблемът тук е свързан с проблем с влизането в Бетано. За целта препоръчвам да прегледате ревюто ни за betano регистрация, в което са описани стъпките за откриване на сметка. Ако пък сте забравили данните си за логин, достатъчно е да се свържете с екипа по поддръжка към букмейкъра за помощ или да изберете бутона за забравена парола след опит за вход в акаунта.

betano забравена парола бутон

Ако имате нужда от допълнителна помощ, насреща съм за още отговори!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.