Методи Димитров пита: Как да открия всички лицензирани букмейкъри?

Методи Димитров
Методи Димитров
Как да открия списък с всички лицензирани букмейкъри в България?
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт „Спорт и казино“
0

Първият въпрос в рубриката ни „Попитай Експерт“ вече пристигна и той е зададен от Методи Димитров. Той пита следното: „Как да открия списък с всички лицензирани букмейкъри в България?“.

Тъй като основният регулатор на хазарта в България е Национална Агенция за Приходите (НАП), информация за всички лицензирани брандове може да се открие там. Агенцията поддържа списък на интернет страници, чрез които се организират хазартни игри, който доста често се актуализира. Списъкът включва както онлайн сайтове за залози с лиценз, така и отделен списък със сайтове, които не притежават лиценз.

Ако пък желаете да се впуснете в по-задълбочена информация, може да прегледате обновяващия се регистър на организаторите на хазартни игри, в който са включени не само онлайн букмейкърите, но и игралните зали с лиценз.

Според законите на Република България, всеки един лицензиран сайт за залози, който иска да оперира легално на територията на страната, трябва да изпълни конкретни условия и изисквания, за да получи лиценз. Лицензите се дават най-вече за период от 5 години, но той може и да варира. Ако даден сайт за залози притежава лиценз от НАП, информацията за това ще бъде налична на сайта му, обикновено в долната част на страницата.

В допълнение ще ви насоча и към нашата страница с Лицензирани оператори, която също включва всички сайтове за залози с лиценз в България, които препоръчваме. Там ще откриете не само списък, но и нашите обстойни ревюта с информация за наличните предложения, оферти, предимства и недостатъци на всеки един сайт.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.