Въпрос от Искра: „Забравих паролата и не мога да вляза на 8888.bg“

Искра
Искра
Zabravix Parolata I nemoga da vlqza na 8888.bg
Nostrabet Екип
0

Поредният въпрос в рубриката ни „Попитай експерт“ е зададен от Искра и гласи следното – „Забравих паролата и не мога да вляза на 8888.bg“. Искра не е избрала конкретен експерт, който да ѝ отговори, така че с тази задача се заемам аз, Кристиян.

Забравената парола е често срещано явление в сайтовете за залози, но за щастие, букмейкърите са създали удобен начин да възстановим достъпа до акаунтите си. Ето и какви са стъпки, които трябва да предприемете, ако сте забравили паролата си за вход в 8888.bg:

  1. Влезте в сайта или мобилното приложение на 8888.
  2. 8888 забравена парола - вход в профил
  3. Изберете бутона за вход в акаунта и кликнете на бутон „Забравена парола?“, който е позициониран под полетата за вход в акаунта.
  4. 8888 забравена парола - бутон
  5. Въведете нужната информация – имейл или телефон, както и ЕГН или ЛНЧ, след което кликнете на бутон „Продължи“.
  6. 8888 забравена парола - данни
  7. Ще получите известие на въведения имейл адрес или телефонен номер, с което ще може да зададете нова парола и така да получите достъп до сметката си.

Ето по този начин, само в 4 лесни стъпки може да решите проблема с 8888 забравена парола.

Редно е да направя и някои уточнения по нужната информация, която трябва да бъде попълнена. Когато въвеждате имейл адрес или телефонен номер в съответното поле, трябва да попълните само едно от тях. По-важното е, че информацията трябва да бъде същоаа, каквато сте въвели по време на регистрация и се пази като данни за акаунта. Това означава, че ако сте се регистрирали с конкретен имейл адрес в сайта, ще трябва да попълните него, за да може да получите съобщение с линк за генериране на нова парола.

Същото важи и за вашето ЕГН или ЛНЧ – важно е да отговаря на истинските и реални данни, които сте въвели в профила си. По този начин системата на четирите осмици прави връзката с вашия профил и ви позволява да си изберете нова парола и отново да влезете в акаунта си.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.