Бонус 30 лв.
% Процент 300%
Врътки x5
Мин. Коеф. няма
Мин. Депозит 10 лв.
Рейтинг 4/5
Palms Bet залози на електронни спортове
Рейтинг 4.0 от 1 мнения
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.

Palms Bet залози на електронни спортове

Залозите на електронни спортове стават все по-популярни и заемат все по-важна роля в букмейкърската индустрия. Това ще рече, че повече и повече сайтове за залози ги включват в своето спортно портфолио, а Palms bet е един от тях. Българският спортен букмейкър, предлагащ и богато портфолио от казино игри, предоставя залози на електронни спортове в своя сайт. Те са налични за всички потребители на компанията, а в следващите редове ще ги коментираме обстойно, за да видим какво е нивото им и заслужават ли си наистина.


Къде да открием електронни спортове в Palms Bet?

Тъй като eSports се причисляват към света на спорта, напълно логично е да ги потърсим в спортната секция на Палмс Бет. Има сайтове за залози, които изнасят своите eSports събития в отделна категория на главното меню, но при Палмс бет ситуацията не е такава. Тук може да откриете раздел Електронни спортове в главното меню на спортната секция.

палмсбет раздел залози на е-спортове

Срещу името на раздела за залози на електронни спортове ще видите и броят на наличните събития към момента, а когато селектирате самата категория, ще се изобразят и наличните мачове. Остава единствено да изберете някой от тях, за да прегледате всички налични опции за залози към него.

Вход в Palms Bet


Налични игри за залози

Един от най-важните въпроси, когато говорим за залози на който и да е спорт, е свързан с видовете шампионати и събития, които се поддържат. При електронните спортове ситуацията е подобна, но тук важни са и игрите, за които се предлагат събития. eSports индустрията е всеобхватна и включва в себе си голям набор от игри, в които има професионални играчи.

Що се отнася до наличните компютърни игри в сайта на Палмс бет, тук те не са много на брой, поне не и спрямо други лицензирани букмейкъри за България. Все пак, феновете на e-sports ще могат да избират от заглавия като Dota 2, CS:GO, League of Legends и FIFA. В определени моменти секцията включва и други видове игри, но тези са основните.

Предимство е, че Палмс бет дава възможност да се залага на водещите събития за електронни спортове, но не предоставя огромно разнообразие.


Пазари за залози на е-спортове

След като установихме, че потребителите на Palms bet няма да могат да избират от множество игри и eSports събития, нека видим поне как стоят нещата с наличните маркети.

При повечето събития от света на е-спортовете, Палмсбет дава възможност за залози на следните опции за залози:

 • Победител
 • Хендикап резултат
 • Общо

При залози на електронен футбол ситуацията е малко по-различна. Там може да се залага на всички основни футболни маркети, които включват победител в мача, общ брой голове, хендикап, двоен шанс, първи гол и други.


Има ли бонус за eSports от Палмс Бет

Едно от основните предимства в сайта на Palms bet за феновете на електронните спортове е, че от време на време компанията предоставя специални оферти. Чрез тях почитателите могат да се възползват от безплатни залози за eSprots, но подобни промоции се срещат рядко. Все пак, препоръчваме ви да следите информацията относно актуалните бонуси на Palms Bet, за да сте наясно, когато такава промоция се появи.


eSports залози на живо

Залозите в реално време винаги са били притегателна сила към всеки един онлайн букмейкър. Така е и при Palms bet. При родния оператор обаче, залозите на живо на електронни спортове не са никак добре изразени. Тук няма да намерите много голямо разнообразие от live esports срещи. Опциите са малко на брой, като за наличните дори не се предлага пряко проследяване.

За случаите, в които срещнете събития на живо от света на е-спортовете в сайта, добре е да знаете, че налице ще бъдат всички водещи опции за залози. Цялостната картина обаче не е добра, като се има предвид колко повече опции са предоставени по други сайтове за залози на e-sports.


Функции при eSports залозите

При залозите на електронни спортове в сайта на Палмс Бет, наличните функции също не са много на брой. Една от положителните характеристики е, че ще може да залагате на мачове и през мобилната версия на Palms bet, достъпна през различните браузъри. Друга водеща функция е cash out. Тя обаче се среща рядко като цяло за събитията в сайта, което означава нещо подобно и за залозите на е-спортове.


FAQ

Какви залози на eSports предлага Palms bet?

В сайта ще откриете всички водещи събития за игри като League of Legends, Dota 2, CS: GO, FIFA и други.

Предлагат ли се залози на живо на е-спортове?

Има такива в сайта на Палмс бет, но са доста слабо изразени. Няма да срещнете голямо разнообразие тук.

Мога ли да взема бонус за eSports залози в Палмсбет?

Да, такива промоции се срещат в сайта на букмейкъра, но не са постоянни.

Наличен ли е Palmsbet cash out за е-спортове?

Да, функцията за затваряне на залога ще бъде налична, когато е активна.


Заключение

 • Предимства
 • Наличие на водещи eSports събития
 • Опции за залози през мобилната версия
 • Срещат се бонуси за е-спортове
 • Недостатъци
 • Малък брой компютърни игри
 • Малък избор от пазари
 • Липса на множество възможности за залози на живо
 • Липсва пряко предаване за електронни спортове

Цялостната картина на eSports залозите в сайта на Палмс бет определено не е най-добрата, на която може да попаднете. Все пак, ако търсите единствено опции за залози на водещите събития на електронни спортове и желаете да избирате само от основни пазари, родната компания ще ви свърши работа. Високите коефициенти също са част от предимствата на Палмс бет, но те свършват дотук. Очакваме занапред по-голямо разнообразие от esports събития, повече мачове на живо и още маркети, от които да избираме.

Към PalmsBet е-спортове

Напишете мнение

Няма мнения, бъдете първия коментирал!

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Свържете се с други играчи! Редовните читатели на Nostabet.com посещават сайта ни заради многото качествени спортни прогнози, които се качват непосредствено преди всяка важна среща. Друг плюс е, че тук вие ще попаднете на информация относно най-новите бонуси и промоции, достъпни за играчи от България. Вижте и списък са най-добрите сайтове за залози, които са лицензирани и където може да се регистрирате безпроблемно.
Поддръжка и връзка Екипът на Nostrabet.com е положил усилия да предостави всички важни контакти за връзка с екипа за поддръжка в ревютата за букмейкърите, поместени на сайта. Разбира се, ако предпочитате да се свържете директно с нас за съвет, оплакване или въпроси, винаги може да ни пратите имейл, на който ще отговорим бързо и професионално.
Рейтинги на букмейкъри Именно тук залагащите ще намерят откровени потребителски мнения за най-популярните букмейкъри в България. Освен това, самите вие може да споделите впечатленията си от сайтовете, на които сте залагали. Дайте обективен рейтинг за водещите букмейкъри, базиран на тяхната репутация и вашето лично мнение.