10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Юрген Клоп захапа Челси

0
Юрген Клоп
Снимка: Twitter

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп коментира големите разходи на Челси за нови играчи. Лондонският клуб е платил повече от 400 млн. паунда за трансфери, откакто има нови собственици.

Техните разходи са интересни. Но не мога да го обясня. Ако всички тези данни са верни, това е впечатляващо. Не мисля, че Челси ще може да харчи толкова през следващите 10 години. Не знам. Може би могат. Не мисля, че инвестициите им ще спрат в бъдеще. Това означава, че и ние трябва да го направим, каза Клоп.

От друга страна, аз вярвам в треньорските качества, в развитието, в изграждането на екип, тези неща трябва да се използват на 100 процента. Когато създавате нов екип, това не означава, че трябва да го обновявате всяка година. Смисълът е да се даде възможност на играчите да се издигнат. Имаме такива играчи. Не е нужно да се притесняваме за разходите на други клубове. Трябва да реагираме на такива моменти, но има и други аспекти“, допълни немският специалист.

Ливърпул и Челси са далеч от най-добрите си дни и са извън четворката в Премиър лийг, а утре излизат един срещу друг на „Анфийлд“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.