ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet търси милионер през юли

0
Winbet търси милионер
Winbet търси милионер през юли!

Winbet стартира своята промоционална кампания, която ще трае цял месец и ще издирва следващия милионер в страната. Играта има огромен награден фонд а наградата за първото място буквално може да направи някого милионер.

Към Winbet.bg


Как да участвате?

За да участвате в промоцията е необходимо да сте регистриран играч в платформата, в която рекламно лице е Христо Стоичков, и да залагате с реални средства. След това, на произволен принцип, може да бъде задействана бонус игра, където да отворите сейфа със своята награда.

Ако желаете да вземете участие в играта следвайте следните стъпки:

  1. Влезте в своят акаунт или се регистрирайте.
  2. Направете плащане през юли.
  3. Играйте в платформата през определените часови диапазони.

В случай че достигнете бонус играта наградата ще е гарантирана. След отварянето на сейфа може да получите безплатни залози, кеш награди и безплатни завъртания на обща стойност по-голяма от наградата за първо място.

Наградите се активират както останалите Winbet бонуси, а именно от раздела “Моите оферти”. Очертава се юли да бъде наистина нагорещен в платформата на оператора, тъй като търсенето няма да приключи, докато победителят не бъде открит.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.