ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet Ранно Изплащане за Wimbledon

0
Winbet ранно изплащане Уимбълдън
Ранно изплащане за Уимбълдън от Winbet

Очертава се, предстоящите срещи от Уимбълдън да бъдат още по-предпочитан избор за залог при операторът, чието рекламно лице е Христо Стоичков. Това се дължи на функцията за ранно изплащане за срещите от основната схема на турнира.

Към Winbet.bg


Как работи промоцията?

Чрез опцията за ранно изплащане, всеки поставил квалифициращ залог може да получи своите печалби по-рано, ако неговият фаворит поведе с 2 сета преднина. За да имате право да се възползвате от предложението, поставеният залог трябва да отговаря на следните правила и условия:

  • Само залози поставени преди началото на срещата.
  • Залози поставени само на пазар “Победител”.
  • Не се приемат залози направени бонус безплатни залози.

Както сами виждате, правилата не са сложи и няма почти никакви изисквания, за разлика от останалите Winbet бонуси. Все пак, не забравяйте да проверите дали иконката за “Ранно изплащане” е обозначена върху избраната селекция.


Получаване на наградите

Ако сте поставили своя залог съответно правилата и фаворитът ви поведе с 2 сета, печалбата ви ще бъде преведена автоматично в рамките на 10 минути. Ако търсите други подобни предложения, операторът разполага с предложения като “Ранно изплащане с 0% марж”, “Ранно изплащане за брой голове”, и други подобни за отделните спортове.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.