10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Олимпийски турнир от Winbet с КЕШ награди

0
winbet олимпийски турнир
Уинбет Олимпийски турнир

Лятната Олимпиада в Париж обещава да бъде повече от интересна и да донесе доста емоции на спортните привърженици по целия свят. По случай старта на Олимпийските игри 2024, Winbet обяви началото на специален Олимпийски турнир, посветен на игрите. В периода от 23.07 до 11.08 всички регистрирани потребители на бранда ще могат да се включат в надпреварата за различни кеш награди с обща стойност от петцифрена сума.

Участието в турнира изисква от клиентите да направят залози в разделите Спорт и На Живо, само на събития от програмата на Олимпийските игри. Няма допълнителни изисквания за минимален коефициент или залог, както и в броя на поставените прогнози. Всякакъв тип залози важат в рамките на промоцията, включително единични, множествени и системи. Важно е да знаете, че залози с бонус средства или 0% марж не участват в промоцията, но пък cash out функцията позволява на залога ви да участва.

За всеки един печеливш залог клиент ще получава определен брой точки, пресметнати по следната формула:

*Брой точки = Нетна печалба x Коефициент

Нетната печалба се формира като от общата печалба се извади сумата на залога. За целия период на промоцията има едно главно класиране, в което всеки участник ще намери място. Наградите са подготвени за първите 400 в подреждането и ще бъдат преведени във вид на кеш суми.

Получените награди ще бъдат кредитирани веднага след края на периода на турнира и ще могат да се използват без ограничения.

Олимпийските игри в Париж минават на преден план в Winbet България, а наред с интересните събития феновете на игрите ще могат да се възползват и от специалните промоции на букмейкъра.

Към WINBET

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.