ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet Мисия – Live Bulgarian Roulette

0
Winbet мисия Live Bulgarian Roulette
Live Bulgarian Roulette мисия от Winbet

Подгответе се за есенни приключения и множество Scratch награди от мисията “Live Bulgarian Roulette” в сайта на Winbet. От 15.10 до 24.10.2024 г. мисията ще бъде активна в раздела Winbet Plus и всеки регистриран потребител може да се включи. Завършването на условието ще донесе един скреч талон с награди за играта Shining Crown.

Към Winbet.bg


Стъпки за включване

От самото име на заданието си личи, че то е предвидено за българската рулетка на живо в платформата на оператора, но преди да преминем към условията, ето как може да се включите.

  1. Влезте в своя профил.
  2. Натиснете върху Winbet Plus и след това “Мисии”.
  3. Изберете мисията Live Bulgarian Roulette и натиснете бутона “Включване”.

Условия за изпълнение и награди

След натискането на бутона вече участвате в задачата и може да преминете към изпълнението на нейните условия. Както при други Winbet оферти и мисии, от потребителите се изискват реални залози на обща стойност от 100 лв. Те трябва да са поставени на масата Live Bulgarian Roulette в секцията на живо, за да допринесат за прогреса в мисията. Обърнете внимание, че към тях не се зачитат безрискови залози (например: черно + червено / четно + нечетно).

Изпълнението на изброените по-горе условия ще ви спечели скреч карта с произволна награда, която ще бъде връчена на играта Shining Crown от Amusnet Interactive. Тя ще е налична за получаване в раздела “Моите Оферти”. На последно място искам да отбележа, че мисията Live Bulgarian Roulette може да се изпълни само веднъж от потребител, като операторът следи стриктно за злоупотреби с промоцията.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.