10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet мисия Burning Eye с до 1000 Free Spins подарък

0
Winbet мисия Burning Eye
Winbet мисия Burning Eye и награда Free Spins

Нов месец, нова игра и нова казино мисия от Winbet. Слот играта Burning Eye от EGT Digital вече е достъпна в платформата на оператора, а с нея се задава и нестандартна мисия, която предизвиква най-смелите потребители. Завършването на заданието ще ви гарантира скреч карта, в която ще се крие вашата награда.

Към Winbet.bg


Как да се включите в мисията?

Мисията Burning Eye ще бъде достъпна до 10.09.2024 г. и всеки регистриран потребител може да я активира само веднъж. Забележете, че включването в задачата става ръчно, а изпълняването на условията изисква поставяне на залози с истински средства. Ето и стъпките, които да следвате, ако желаете да се включите:

  1. Влезте в своя потребителски профил.
  2. Отворете раздела “Winbet Plus”.
  3. Открийте Burning Eye мисията и натиснете върху нея.
  4. Проверете изискванията и кликнете върху бутона “ВКЛЮЧВАНЕ”.
  5. Изпълнете условията на задачата и ще получите съответната награда.

След завършване на мисията ще получите известие и скреч карта, която трябва да изтъркате, за да разкриете своята награда. Тя ще е под формата на определен брой безплатни завъртания, предназначени за ротативката Burning Eye.

В случай че вече сте изпълнили тази мисия може да прегледате останалите промоционални предложения от Winbet и наличните предизвикателства в лоялната програма. Запомнете, че не всички мисии носят награди за игра. Някои от тях гарантират точки, които ще ви служат за покачване на нива, участие в мини игри и закупуване на допълнителни средства за игра.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.