10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet подарък до 1000 безплатни завъртания за регистрация и верификация

0
Winbet free spins за верификация
Winbet подарък до 1000 безплатни завъртания при верификация

Winbet стартира нова промоционална кампания, която ще донесе множество награди на играчите, които успешно се регистрират и верифицират в платформата до края на месец септември. Целта на промоцията е да популяризира новата функция за автоматична верификация, която е изключително бърза, както и да привлече нови потребители.

Към Winbet.bg


Как може да се класирате за безплатен подарък?

За да получите подарък от популярния български оператор трябва да се регистрирате в уебсайта. В случай че вече разполагате с активна регистрация ще е невъзможно да участвате в промоцията, тъй като тя е предназначена само за нови играчи.

Другото ключово изискване от оператора е да се верифицирате в първите 24 часа от съставянето на регистрация. За целта ще е необходимо да прикачите снимки на лична карта и платежен метод в раздела “Верификация” във вашия профил.

Благодарение на новия автоматизиран процес на верификация, новите потребители ще могат да верифицират своята самоличност веднага, което ще отключи и безплатна награда за добре дошли.


Как да активирате и използвате своята награда?

След успешна регистрация и верификация, пред вас ще се появят 4 символа, зад всеки от които се крие награда. След отварянето на избран символ ще разкриете вашата награда, която може да активирате от раздела “Моите оферти”. Това е и разделът, в който да следите за висички Winbet оферти, които са налични към вашата игрална сметка.

Наградите от промоционалната кампания за нови потребители ще ви гарантира произволен брой безплатни завъртания. Те ще са предназначени за слот игри от EGT Digital и ще са достъпни за период от 24 часа след активация.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.