10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Испания: Лудогорец взема защитник от Ла Лига

0
Лудогорец
Снимка: БТА

Лудогорец е на път да реализира страхотен трансфер. Медиите в Испания тръбят, че аржентинският защитник на Майорка Франко Русо ще подпише договор с българския шампион. Според информациите сделката трябва да бъде обявена до часове.

29-годишният Русо има само пет мача от началото на сезона и не влиза в плановете на треньора Хавиер Агире. Според специализирания портал Transfermarkt цената на футболиста е един милион евро, но детайлите по сделката още не са оповестени.

Ако „гаучосото“ бъде привлечен от Лудогорец, ще се присъедини към лагера на тима в Турция, където подопечните на Анте Шимунджа ще играят утре първата си контрола.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.