10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Трибуна Сектор Г: Вето на антибългарщината, без контрола с Македония ГП

0
ЦСКА фенове
CSKA.BG

Привържениците на ЦСКА от „Трибуна Сектор Г“ отправиха призив към ръководството на „армейците“, с искане любимият им червен тим да не играе контролна среща със северномакедонския Македония ГП.

Проверката между двата тима, които се срещнаха и през лятото в Лига на конференциите, е насрочена за 29 януари. Контролата е от последните в Турция в графика на лидера в efbet Лига.

Феновете казват в кратката си декларация, че трябва да има вето на антибългарщината и омразната реч у нашата западна съседка, защото българският интерес няма алтернатива.

„Силно вярваме, че националният интерес и достойнството ни нямат алтернатива. България над всичко!“, пишат феновете на 31-кратните шампиони.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.