10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Третодивизионен тим се опълчи сериозно на ПСЖ, но сведе глава в края

0
Юго Екитике, Пари Сен Жермен
Twitter.com

ПСЖ победи третодивизионния Шатору с 3:1 като гост в мач за Купата на Франция. Столичани поведоха в 13-ата минута, но равенството бе възстановено още през първата част. 12 минути преди края на двубоя Карлос Солер се разписа, а в добавеното време на мача това направи и друг испанец – Хуан Бернат.

Мениджърът на парижани – Кристоф Галтие, не разчита на големите си звезди Неймар, Лионел Меси и Килиан Мбапе, като последният получи почивка още след загубата от Ланс с 1:3. Заедно с него треньорът освободи и друг играч, представил се страхотно на Мондиал 2022 – Ашраф Хакими.

В 13-ата минута на двубоя Юго Екитике откри резултата, но в 37-ата равенството бе върнато от Тио Нтола. 

ПСЖ нормално остана по-активният тим на терена и владееше темпото на игра в огромни периоди. В 78-ата минута на мача удар на Юго Екитике бе блокиран, но до топката стигна Солер, който отново даде преднина на парижани.

Крайният резултат бе оформен в 91-ата минуа на двубоя, когато левият бранител Бернат се освободи в наказателното поле на скромния Шатору и прати топката в мрежата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.