Betano Вземи бонуса

Този Левски трудно ще бъде победен от ЦСКА

0
Левски
levski.bg

Левски, какъвто искат да го виждат феновете, и най-вече Станимир Стоилов, се завърна. Играта, а и резултатите на отбора в последните четири мача го доказват. А това няма как да не притеснява ЦСКА, който след паузата ще трябва да срещне „сините“ в най-добрата им форма.

Няма съмнение, че голямото оръжие на Левски е защитата. „Сините“ запазиха сухи мрежи в последните си четири мача – срещу Лудогорец, Хебър, Ботев Враца и Арда. В последните три мача слабото звено на тима – нападението, също се активизира, за да донесе три последователни победи.

Арда - Левски Пламен Андреев

В последния мач обаче Левски вече се забавляваше на терена. Бразилската самба в нападение вкара с лекота три гола, а тъкмо това липсваше на „сините“ в последните месеци. Тази игра на Левски напомняше на играта срещу ПАОК, а срещу такава игра трудно ще се намери отбор в Бълария, който да може да противодейства.

Да, ЦСКА е най-добрият отбор през този сезон, с изключителна мотивация да спечели титлата след дълга суша. Отборът на Саша Илич обаче трябва да се подготви за сериозни главоболия срещу Левски на 17 април – такива, каквито изпита в последните четири мача срещу „сините“ във всички турнири (2 победи за Левски и 2 равенства).

ЦСКА има да се доказва срещу Левски, и по-конкретно срещу Левски на Станимир Стоилов. И ако иска да докаже шампионските си амбиции, тимът на Саша Илич ще трябва да победи кръвния си враг. Трудна, но не и невъзможна задача.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.