10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нови завишени коефициенти от Winbet

0
Winbet Супер и Ултра завишени коефициенти
"Супер" и "Ултра" завишени коефициенти от Winbet

По случай предстоящите спортни събития Winbet представя два нови вида коефициенти. Това са “Ултра” и “Супер” завишените коефициенти с до 80 лв. максимален залог, които ще са активни в платформата на оператора от 23.07 до края на годината.

Към Winbet.bg


Как да поставите залог със завишен коефициент?

Правилата за поставяне на залог със “Супер” или “Ултра” завишени коефициенти са елементарни и може да следвате стъпките по-долу.

  1. Влезте в своят акаунт или се регистрирайте в сайта на оператора.
  2. Проверете наличните събития със “Супер” и “Ултра” завишени коефициенти.
  3. Изберете пазар и натиснете върху завишения коефициент, за да добавите селекцията към своя електронен фиш.
  4. Поставете квалифициращ залог, съгласно правилата и условията.
  5. Въведете желаната сума за залог и натиснете върху бутона за поставяне на залог.

Забележете, че завишените коефициенти от тези видове ще бъдат отбелязани със жълт цвят. Това прави откриването им сравнително лесно и не смятам, че поставянето на залог би затруднило някого.


Каква е разликата между “Ултра” и “Супер” завишените коефициенти?

На практика, това са избрани събития/пазари, които предлагат възможност за по-голяма печалба с по-малък залог. Единствената разлика се изразява във възможността да за комбинация с други пазари.

Ултра завишените коефициенти могат да се комбинират с други пазари, стига те също да не са със завишени ставки. Ще се отнася до Супер коефициентите, те не могат да не комбинират с други селекции.


Правила и условия

По подобие на останалите промоционални оферти от Winbet, залагането на парзари с високи коефициенти идва с няколко условия. За щастие, при “Супер” и “Ултра” завишените коефициенти има само две изисквания.

  • Да сте регистриран играч в платформата.
  • Mаксималният залог е ограничен до 80лв.

На последно място, трябва да отбележа, че условието за максимален залог е доста относително. Редовните и сериозни играчи може да получат по-благоприятни и персонали предложения с по-висок максимален залог.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.