Betano Вземи бонуса

Студена война в Левски: Има ли път назад за Мъри и Сираков?

0
Станимир Стоилов Мъри Наско Сираков
Снимка: LAP.bg

Откритата война по високите етажи на Левски постепенно започна да се потушава – или поне вече не се води толкова открито, колкото в самото начало.

Наско Сираков и Станимир Стоилов започнаха задочен спор, а техен проводник се оказаха медиите. Двамата взаимно се обвиниха в лъжа. А темата на конфликта – колко била голяма офертата за Хосе Кордоба, кой я отхвърлил и защо я отхвърлил.

Там някъде се намеси и Иво Ивков, който зае страната на Стоилов и започна да вади конфиденциална информация за постъпилите оферти за Кордоба, но само пред избрани журналисти и без записващи устройства.

Намесиха се и „Левски на левскарите“, чието ръководство даде странна пресконференция, която изглеждаше по-скоро като атака срещу Сираков, отколкото опит да се помирят двете страни.

Оттогава насам обаче нито Сираков, нито Стоилов, нито Ивков са отворили темата, а единствено се чува гласът на Тити Папазов, който призовава за оставка на Ивков.

Наско Сираков, Иво Ивков

На последния мач на Левски – срещу Арда в Кърджали, Ивков и Сираков седнаха на разстояние един от друг, без да разговарят. Двамата навярно не поддържат контакт, което е странно за собственик и изпълнителен директор на един и същ клуб.

От друга страна обаче Сираков очевидно си говори със Стоилов, защото след мача с Арда Мъри заяви, че тъкмо Наско му казал, че прави юбилейния си мач номер 250 в българския елит. Двамата намират общ език, а това се подразбра и от специалните пожелания, които Мъри отправил към жената на Сираков – Илиана Раева, по случай нейния юбилей.

Въобще войната в Левски постепенно започва да става студена и като нищо може да потъне в небитието. Възможно е и действително Ивков да си тръгне, а дуото Сираков – Стоилов да продължи напред. Въпросът е как това дуо ще функционира занапред – в мир и разбирателство или в студена война. Това ще покаже само времето.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.