Спасителен пояс за „удавника“ Лудогорец

0
Лудогорец Спас Делев
ludogorets.com

Хегемонът в българския футбол Лудогорец изглежда разклатен, а 11-годишната серия от титли е поставена под сериозна заплаха. В Разград с право са притеснени – и не случайно се стигна и до треньорска рокада и връщането на Ивайло Петев, който да даде нов импулс на отбора.

Първите два мача на Петев начело на „орлите“ далеч не убедиха, че Лудогорец е готов да надвие ЦСКА за титлата. Първо тимът едва-едва победи Черно море, а след това се измъчи и срещу Хебър в Пазарджик. Резултатите обаче бяха положителни – две победи, а това бе и основната цел пред Петев в краткосрочен план.

Ивайло Петев

Самият Ивайло Петев призна след мача с Хебър, че отборът му има много какво да подобрява, но е изпълнил първата мисия – да спечели шест точки от двата мача, а сега „орлите“ ще се възползват пълноценно от паузата за националните отбори.

В следващите две седмици Ивайло Петев ще има възможността да работи на спокойствие със своите възпитаници, за да подобри играта на отбора за финалните два месеца от сезона. Предстоящата пауза се явява спасителен пояс за Лудогорец, който глътна вода, но остана на повърхността.

Само от Петев зависи дали неговият тим ще продължи да се дави след паузата, или ще заплува смело към 12-ата си поредна титла на България.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.