10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спартак Москва ще търси неустойка от Левски

0
Левски
Снимка: Фейсбук, ПФК Левски

Спартак Москва ще си търси правата срещу Левски. Руснаците искат да  има наказание заради внезапния отказ на „сините“ да играят уговорената приятелска среща. 

Столичният гранд днес взе окончателно решение да не премери сили със Спартак (Москва).

„Спартак ще изиска от Левски плащане на неустойка, предвидена в договора за мача при отказ от провеждане на контролата“, съобщиха от Спартак Москва.

В момента Левски се намира в деликатно положение откъм финанси и със сигурност тази новина ще внесе допълнително напрежение. 

Вековниците имаха нужда от спешно френско дарение, а след това и аванс от генералния им спонсор в рамките на няколко дни. 

Левски

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.