10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Собственикът на Локо Пловдив поема Миньор Перник

0
Миньор Перник, Стадион на мира
Facebook.com

Собственикът на Локо Пловдив – Адам Сотков, най-вероятно ще поеме Миньор Перник. Бизнесменът е гарантирал пред кмета на Перник Станислав Владимиров, че ще се ангажира с клуба. Сотков желае моментално да се вземат нови футболисти, а целта на „чуковете“ да е промоция за efbet Лига въпреки изоставането с 10 точки.

Очаква се да бъдат направени промени и в треньорското ръководство и по всяка вероятност Емил Серафимов ще бъде заменен като наставник на тима.

„Собственикът е със сериозен бизнес. Издръжката на клуба ще бъде на ниво. Спрях финансирането на Миньор с общински пари. Това е правилно решение. Многогодишна агония на клуба от пусто в празно. Намерих частен собственик, който ще издигне Миньор на високо ниво“, категоричен бе Владимиров преди около 48 часа.

Както е известно, след инцидентите в двубоя с Берое за Sesame Купа на България градоначалникът на Перник обяви, че спира финансите към клуба, но сега е договорил всичко с Таско Тасков и Адам Сотков.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.