10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Славия представи трима нови, чака още един и сина на Йеленкович

0
Славия първа тренировка
БТА

Отборът на Славия започна зимната си подготовка и обяви три нови попълнения. В утрешния ден (8 януари), в София ще пристигне и четвърти нов за „белите“.

Столичани представиха българския нападател Владимир Николов, който подписа с клуба в края на декември. Първите му думи в „Овча купел“ бяха: „Благодаря за подкрепата“.

Другите двама нови са полузащитник и защитник. Става въпрос за северномакедонецът Християн Георгиевски и французинът Натан Гасама. Георгиевски идва от ФК Скопие, а Гасама от третодивизионния френски Шоле.

Към тима ще се присъедини и още един централен защитник – Велко Йеленкович от Войводина, който е син на Небойша Йелекнович.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.