10LV Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич: Не водим с 20 точки, борбата ще е до последно

0
Саша Илич Тобиас Хайнц
Снимка: ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, застана пред медиите след началото на зимната подготовка на неговите възпитаници. Сърбинът честити Нова година, пожела на всички здраве и успех.

Специалистът е доволен от състоянието, в което се върнаха футболистите. На първо място физически. Надява се, че по време на лагера в Турция няма да има контузии. 

„Много е хубаво като си на върха. ЦСКА би трябвало много често да е на върха. Това, което завърши, е първата част. Предстои ни много по-сериозно предизвикателство през пролетта. Знаем, че е много по-трудно да се задържиш на върха от това да стигнеш до него“, категоричен е Илич. 

Саша Илич

„Знаем, че ще ни е трудно да станем шампиони. Никой обаче не може да ни вземе надеждата и желанието на мен и отбора. Ще се борим за това да станем шампиони“. 

Сале коментира и темата за феновете, които все още бойкотират мачовете на отбора. 

„Всички тук знаят колко много значат феновете за ЦСКА. Със сигурност при повече фенове нашите играчи ще се чувстват по-добре. От нас зависи да се отнасяме професионално към задачите. Кога ще се върнат, знаят само те“, сподели Саша Илич. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.