ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ранно изплащане с 0% марж за EURO 2024

0
Winbet ранно изплащане с нула процента марж
Ранно изплащане с 0% марж за ЕВРО 2024

За първи път в България, почитателите на футбол ще имат на разположение ранно изплащане с 0% марж за ЕВРО 2024. То е налично в оператора, чието рекламно лице е Стоичков и всеки регистриран потребител има право се възползва от тази функция.

Към Офертата

Правила и условия на офертата

За да уредите своя залог, той трябва да отговаря на правилата и условията определени от Winbet. Те могат да бъдат открити в сайта, но накратко те се изразяват в следното:

  • Само за регистрирани играчи, който са поставили залог на ЕВРО 2024.
  • Залогът трябва да е направен преди началото на срещата.
  • Важи за залози на пазар “Краен резултат” с 0% марж.
  • Опцията за ранно изплащане трябва да е обозначена на съответния пазар.

Ако поставите залог според условията по-горе и фаворитът ви поведе с 2 гола преднина, ще можете да уредите залога си веднага. След това, спечелената сума ще бъде преведена в баланса ви до 10 минути.

Единственото нещо от което трябва да се въздържате е използването на функцията cash-out, защото този вид залози не се зачитат към предложението. Пълните правила и участващите мачове може да откриете в сайта на оператора.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.